• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Magnólia műtrágyák

A magnólia műtrágyák gondosan válogatott termékek, amelyek tökéletesen alkalmazhatók más acidofil virágos növényekhez, például a rododendronokhoz is. E gyönyörű fák és cserjék kiegyensúlyozott kiegészítése a feltétlenül szükséges, alapellátáshoz tartozik. Az online kerti áruházunkban elérhető termékválaszték a bevált, elismert márkák műtrágyáit és növényi ételeit tartalmazza, mint például a Biopon, a Target és a Substral. A dísznövények többkomponensű műtrágyájának ezeket a vitathatatlan vezetőit mindenképpen érdemes kipróbálni a saját kertjében. Azok a hatások, amelyeket tapasztalni fog, örömet szereznek Önnek!

Feltétlenül fontolja meg a Biopon Magnolia műtrágya használatát, amely kedvező áron kapható kerti áruházunkban. Ez a könnyen kijuttatható granulált műtrágya tartalmazza az összes alapvető tápanyagot, amely garantálja az egészséges gyökérnövekedést és számtalan nagy virágrügyet hoz létre. Valamennyi virágos növény, amely a savas talajt is kedveli, imádná a Magnolia műtrágyát Target mikrotápanyagokkal, továbbá vasval dúsítva, amely megvédi a növényeket a klorózistól, valamint a Rhododenron és Magnolia műtrágyát, amelyet ugyanaz a cég szállít. Ha növényeit betegségek sújtják, halvány levelek fejlődnek és virágzása megszűnik, ne habozzon, és használja a „Magiczna Siła” (Mágikus Erő) sürgősségi műtrágyát tűlevelűek és más acidofil növények számára. Lehet alkalmazni - permetezni közvetlenül a lombozatra, ami jelentősen felgyorsítja a növények tápanyag felszívódását a talajban alkalmazott adalékokhoz képest.

Vessen egy pillantást az általunk készített termékek széles választékára! Megbízható, hatékony magnólia műtrágyákat kínálunk pelletben és vízben oldódó por formában. Hosszú élettartamúak, szuperhatékonyak és elérhető áron elérhetőek! Rendeljen, válassza ki a házhoz szállítás opciót, erősítse meg vásárlását, és várja meg a szállítást. Ez az optimális módszer a rendelkezésre álló legjobb kerti növényi műtrágyák megvásárlására anélkül, hogy otthagynák és túlfizetnék. Mindig szívesen látunk kertészeti üzletünkben!