• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Magnólia Műtrágyák

A magnólia trágyák gondosan kiválasztott termékek, amelyek tökéletesen alkalmasak más savanyú kerti virágokra, például rododendronokra is. Ezeknek a gyönyörű fáknak és bokroknak az egyensúlyozott kiegészítése abszolút szükséges, mivel az alapvető gondozási intézkedések része. Online kertészeti üzletünk kínálatában megtalálhatók a bevált és híres márkák, mint például a Biopon, Target és Substral által kínált trágyák és növényi tápoldatok. Ezek a vitathatatlan vezetők az ékszernövények számára kifejlesztett többkomponensű trágyák terén, mindenképpen érdemes kipróbálni őket a saját kertedben. A tapasztalataid garantáltan elbűvölnek majd!

Mindenképpen fontolóra kell venned a Biopon Magnólia Trágya használatát, amely akciós áron elérhető a kertészeti üzletünkben. Ez a könnyen alkalmazható granulált trágya tartalmazza az összes alapvető tápanyagot, amelyek egészséges gyökérnövekedést és számtalan nagy virág bimbó kifejlődését garantálják. Minden olyan virágos növény, amelyek savas talajban nőnek, imádni fogják a Target által kínált Mikroelemekkel dúsított Magnólia Trágyát, amely vasban is gazdag, így védi a növényeket a klórózistól. Gondolj továbbá a Rhododendron és Magnólia Trágyára is ugyanattól a cégtől. Ha a növényeid betegségekkel küzdenek, halvány leveleket fejlesztenek ki, vagy megszűnnek virágozni, ne habozz és használd az "Varázslatos Erő" sürgősségi trágyát tűlevelűekhez és más savanyú talajú növényekhez. Az anyagot közvetlenül a levelekre is lehet permetezni, ami jelentősen felgyorsítja a növények által felvett tápanyagok felszívódását a talajhoz képest.

Tekintsd meg az általunk kínált termékek széles választékát! Megbízható, hatékony magnólia trágyákat kínálunk pellet és vízben oldódó por formájában. Hosszan tartóak, kiváló hatékonyságúak és megfizethető áron elérhetők! Adj le egy rendelést, válaszd ki a házhoz szállítás lehetőségét, erősítsd meg a vásárlást és várj a szállításra. Ez az optimális módja a legjobb kerti növénytrágyák beszerzésének anélkül, hogy el kellene hagyni otthonodat vagy túl sokat kellene fizetned értük. Mindig szívesen látunk üzletünkben!