• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz magnolije

Gnojila magnolije so skrbno izbrani proizvodi, ki so popolnoma primerni tudi za druge acidofilne cvetoče rastline, kot so rododendroni. Uravnoteženo dopolnjevanje teh čudovitih dreves in grmovnic spada med nujne ukrepe primarne oskrbe. Paleta izdelkov, ki je na voljo v naši spletni vrtni trgovini, vključuje gnojila in rastlinsko hrano preverjenih, priznanih blagovnih znamk, kot so Biopon, Target in Substral. Te nesporne voditelje večkomponentnih gnojil za okrasne rastline je vsekakor vredno preizkusiti na svojem vrtu. Učinki, ki jih boste doživeli, vas bodo navdušili!

Vsekakor bi morali razmisliti o uporabi gnojila Biopon Magnolia, ki je po ugodni ceni na voljo v naši vrtni trgovini. To granulirano gnojilo, ki ga je enostavno uporabiti, vsebuje vsa osnovna hranila, ki zagotavljajo zdravo rast korenin in proizvajajo nešteto velikih cvetnih brstov. Vsem cvetočim rastlinam, ki imajo radi kisla tla, bi bilo všeč gnojilo magnolije z mikrohranili iz targeta, dodatno obogateno z železom, ki ščiti rastline pred klorozo, in gnojilo rododenron in magnolija, ki ga dobavlja isto podjetje. Če vaše rastline pestijo bolezni, se jim razvijejo bledi listi in prenehajo cveteti, ne oklevajte in uporabite nujno gnojilo "Magiczna Siła" (Magical Force) za iglavce in druge acidofilne rastline. Lahko se nanese - razprši neposredno na listje, kar rastline v primerjavi z dodatki, ki jih nanašamo v tla, znatno pospešijo absorpcijo hranil.

Oglejte si celotno paleto izdelkov, ki smo jih pripravili za vas! Ponujamo zanesljiva, učinkovita gnojila magnolije v peletih in v vodotopni obliki prahu. So dolgotrajne, super učinkovite in na voljo po dostopnih cenah! Naročite, izberite možnost dostave na dom, potrdite nakup in počakajte na dostavo. To je optimalen način za nakup najboljših gnojil za vrtne rastline, ne da bi šli od doma in preplačali. Vedno ste dobrodošli v naši vrtni trgovini!