• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Magnolia-lannoitteet

Magnolia-lannoitteet ovat huolella valittuja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti myös muille acidofiilisille kukkakasveille, kuten alppiruusuille. Näiden kauniiden puiden ja pensaiden tasapainoinen täydentäminen kuuluu ehdottoman välttämättömiin perusterveydenhoitotoimenpiteisiin. Puutarhakaupassamme saatavilla oleva tuotevalikoima sisältää lannoitteita ja kasviruokaa tunnetuilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Biopon, Target ja Substral. Nämä kiistämättömät monikomponenttisten koristekasvien lannoitteiden johtajat kannattaa ehdottomasti kokeilla omassa puutarhassasi. Kokemuksesi vaikutukset ilahduttavat sinua!

Sinun kannattaa ehdottomasti harkita Biopon Magnolia -lannoitteen käyttöä, joka on saatavana edulliseen hintaan puutarhakaupassamme. Tämä helposti levitettävä rakeinen lannoite sisältää kaikki peruselintarvikkeet, jotka takaavat terveellisen juurikasvun ja tuottavat lukemattomia suuria kukannupkuja. Kaikki kukkivat kasvit, jotka pitävät happamasta maaperästä, rakastavat Magnolia-lannoitetta Targetin mikroravinteilla, joka on rikastettu lisäksi raudalla, joka suojaa kasveja kloroosilta, ja saman yrityksen toimittamia Rhododenron- ja Magnolia-lannoitteita. Jos kasvejasi vaivaa sairaudet, he kehittävät vaaleat lehdet ja lakkaavat kukasta, älä epäröi ja käytä havupuiden ja muiden acidofiilisten kasvien "Magiczna Siła" (Magical Force) -hätälannoitetta. Sitä voidaan levittää - ruiskuttaa suoraan lehvistölle, mikä nopeuttaa kasvien huomattavasti ravinteiden imeytymistä maaperään levitettyihin lisäaineisiin verrattuna.

Katsokaa kaikkia erilaisia tuotteita, jotka olemme valmistaneet sinulle! Tarjoamme luotettavia, tehokkaita magnolia-lannoitteita pellettinä ja vesiliukoisena jauheena. Ne ovat pitkäikäisiä, erittäin tehokkaita ja saatavilla kohtuuhintaan! Tee tilaus, valitse kotiinkuljetusvaihtoehto, vahvista ostoksesi ja odota toimitusta. Tämä on optimaalinen tapa ostaa parhaat saatavilla olevat puutarhakasvien lannoitteet poistumatta kotoa ja maksamatta liikaa. Olet aina tervetullut puutarhakauppaan!