• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Magnolia-lannoitteet

Magnolia-lannoitteet ovat huolellisesti valittuja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti muihin happamiin kukkiviin kasveihin, kuten alppiruusuihin. Tasapainoinen lisäravinne näille kauniille puille ja pensaille on ehdottoman välttämätöntä, koska se kuuluu perushoitotoimenpiteisiin. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman lannoitteita ja kasviravinteita tunnetuilta ja arvostetuilta merkeiltä, kuten Biopon, Target ja Substral. Nämä kiistattomat johtajat monikomponenttisissa lannoitteissa koristekasveille kannattaa ehdottomasti kokeilla omassa puutarhassasi. Koet varmasti iloa niistä tuloksista, jotka tulet kokemaan!

Kannattaa ehdottomasti harkita Biopon Magnolia-lannoitteen käyttöä, joka on saatavilla edulliseen hintaan verkkokaupassamme. Tämä helppokäyttöinen rakeinen lannoite sisältää kaikki perusaineet, jotka takaavat terveen juurikasvun ja lukuisien suurten kukkien nuppujen muodostumisen. Kaikki happamissa maissa menestyvät kukkivat kasvit rakastavat Targetin Mikroravinteilla rikastettua Magnolia-lannoitetta, joka on lisäksi rikastettu raudalla suojaamaan kasveja kloroosilta. Harkitse myös saman yrityksen Rhododendron- ja Magnolia-lannoitetta. Jos kasvejasi vaivaavat taudit, kehittävät kalpeita lehtiä tai lopettavat kukkimisen, älä epäröi käyttää "Taikavoimaa" hätälannoitetta havupuille ja muille happamissa maissa kasvaville kasveille. Sitä voidaan levittää suihkuttamalla suoraan lehdille, mikä nopeuttaa merkittävästi kasvien ravinteiden imeytymistä verrattuna maahan levitettäviin lisäaineisiin.

Tutustu laajaan valikoimaan tuotteita, jotka olemme valmistaneet sinulle! Tarjoamme luotettavia ja tehokkaita magnolia-lannoitteita pelletti- ja veteen liukenevan jauhemuodon muodossa. Ne ovat pitkäkestoisia, erittäin tehokkaita ja saatavilla kohtuulliseen hintaan! Tee tilaus, valitse kotiinkuljetusvaihtoehto, vahvista ostoksesi ja odota toimitusta. Tämä on optimaalinen tapa ostaa parhaita saatavilla olevia kasvilannoitteita puutarhaan ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa tai maksaa liikaa. Olet aina tervetullut puutarhakauppaamme!