Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива магнолије

Ђубриво магнолије су пажљиво одабрани производи који су савршено погодни и за друге ацидофилне цветнице, као што су рододендрони. Уравнотежени додатак ових прелепих дрвећа и грмља спада у апсолутно неопходне мере примарне заштите. Асортиман производа доступан у нашој интернетској баштенској продавници обухвата ђубрива и биљну храну проверених, познатих брендова, као што су Биопон, Таргет и Субстрал. Ове неоспорне лидере вишекомпонентних ђубрива за украсно биље свакако вреди испробати у својој башти. Ефекти које ћете доживети одушевиће вас!

Свакако бисте требали размислити о употреби ђубрива Биопон Магнолиа, доступног по повољној цени у нашој баштенској продавници. Ово гранулирано ђубриво које се лако примењује садржи све основне хранљиве састојке који гарантују здрав раст корена и производе безброј великих цветних пупољака. Све биљке у цвету, које воле кисело земљиште, волеле би магнолијско ђубриво са микрохрањивима из Таргета, додатно обогаћено гвожђем које штити биљке од хлорозе и ђубриво рододенрон и магнолија које испоручује иста компанија. Ако ваше биљке муче болести, развију бледе листове и престану да цветају, немојте оклевати и користите ђубриво за магнетску силу „Магицзна Сиłа“ (чаробна сила) за четињаче и друге ацидофилне биљке. Може се применити - прскати директно на лишће, што биљке знатно убрзавају апсорпцију хранљивих састојака у поређењу са адитивима који се примењују у земљи.

Погледајте читав низ производа које смо припремили за вас! Нудимо поуздана, ефикасна ђубрива магнолије у пелетима и у води растворљивом праху. Они су дуготрајни, супер ефикасни и доступни по приступачним ценама! Направите поруџбину, изаберите опцију кућне доставе, потврдите куповину и сачекајте испоруку. Ово је оптималан начин за куповину најбољих доступних ђубрива за баштенске биљке без напуштања куће и преплаћивања. Увек сте добродошли у нашој баштенској радњи!

Nema proizvoda u ovom odeljku