Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за траву и травњаке

Ђубрива за травњаке нуде поуздан метод за побољшање стања траве после зиме, уклањају маховину која свако мало зарази вашу траву и попуњавају празне празнине због којих травњак изгледа ружно. Доле представљени производи су комплетна ЕЦ ђубрива за травњаке, често обогаћена микроелементима који побољшавају ломљење, отпорност на болести, отпорност на мраз и дају трави јарко зелену боју и ... боре се против корова! Производи реномираних марки (Агрецол, Биопон, Субстрал, Таргет и многи други) који су у нашој продавници доступни по конкурентним ценама представљају дугорочно улагање у здраву, лепу и отпорну траву. Погледајте наша ђубрива за травњаке! Нудимо само најбоље производе те врсте!

Нудимо јефтина и ефикасна универзална ђубрива за травњаке, једноставна за употребу: „Ефект Дивану“ (ефекат тепиха) Гнојиво за травњаке из Таргета, „100 дни“ (100 дана) Гнојиво за травњак, намењено за употребу два пута у сезони, од Субстрал и једнако ефикасно дуготрајно ђубриво за травњак из Биопона. Ако намеравате да ограничите раст траве, користите ђубриво за травњак „Мниеј Косзениа“ (Мање кошење). Има ли на вашем травњаку више маховине него траве? Морате одмах наручити производе за борбу против маховине: „Магицзна Сиłа“ (Магицал Повер) хитно ђубриво за травњаке заражене маховином из Субстрала, Флоровит ђубриво за травњаке заражене маховином или низ других поузданих производа других марки. На лагеру имамо вишекомпонентне производе. Неки садрже додатно гвожђе и побољшавају целокупно стање и изглед траве. Наш избор такође укључује ђубрива која спречавају да травњак жути и бори се против корова (нпр. Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) из Агрецола и ђубриво Биопон за травњаке заражене коровом). Такође нудимо професионалне производе за ђубриво за поновно сејање, постављање нових закона и потпуно подмлађивање запуштене трате, као и широк избор изврсних јесенских ђубрива која ће вам омогућити да припремите траву за зиму.

Погледајте изблиза производе окупљене у овом одељењу! Сваки власник травњака наћи ће производе који му омогућавају свеобухватно поступање. Наша ђубрива за травњаке погодна су како за украсне, строго одржаване травњаке, тако и за интензивно коришћене голф терене и спортске терене. Допустите нам да вам покажемо како би ваша трава могла изгледати лепо након што је додате одговарајућим ђубривом.

Nema proizvoda u ovom odeljku