• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gras- en gazonmeststoffen

Gras- en gazonmeststoffen bieden een betrouwbare methode om de conditie van het gras te verbeteren na de winter, mos te elimineren dat af en toe uw gazon aantast, en lege plekken op te vullen die afbreuk doen aan de schoonheid van uw gazon. De hieronder gepresenteerde producten zijn complete EC-gazon NPK-meststoffen, vaak verrijkt met micronutriënten die de groei van de wortels bevorderen, ziekteresistentie verhogen, vorstbestendigheid verbeteren en het gras een heldergroene kleur geven, terwijl ze ook onkruid bestrijden! Onze winkel heeft producten van gerenommeerde merken (Agrecol, Biopon, Substral, Target en vele anderen) tegen concurrerende prijzen, wat een langetermijninvestering betekent in gezond, mooi en veerkrachtig gras. Bekijk ons assortiment gras- en gazonmeststoffen! We bieden alleen het beste in deze categorie!

We bieden ook betaalbare en effectieve, eenvoudig te gebruiken universele gras- en gazonmeststoffen aan. Deze omvatten de "Efekt Dywanu" (Tapijteffect) Gazonmeststof van Target, de "100 dni" (100 dagen) Gazonmeststof van Substral, bedoeld voor tweeseizoensgebruik, en de even efficiënte Langwerkende Gazonmeststof van Biopon. Als u de grasgroei wilt beperken, probeer dan de "Mniej Koszenia" (Minder Maaien) Gazonmeststof van Target. Is uw gazon meer mos dan gras? Dan heeft u dringend onze mosbestrijdingsproducten nodig, zoals de "Magiczna Siła" (Magische Kracht) Noodmeststof voor Mosgeïnfecteerde Gazons van Substral, Florovit Meststof voor Mosgeïnfecteerde Gazons, of andere betrouwbare opties uit ons gevarieerde merkenassortiment. We hebben producten met meerdere componenten, sommige bevatten extra ijzer om de algehele conditie en uitstraling van uw gras te verbeteren. Ons assortiment omvat ook meststoffen die verkleuring van het gazon voorkomen en onkruidproblemen aanpakken (bijv. Hortifoska - fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten - van Agrecol en Biopon Meststof voor Gazons met Onkruid). Daarnaast bieden we professionele producten voor herinzaai, het aanleggen van nieuwe gazons, complete verjonging van verwaarloosd gras en een breed scala aan uitstekende najaarsmeststoffen om uw gras voor te bereiden op de winter.

Ontdek de producten in deze categorie! Elke eigenaar van een gazon zal oplossingen vinden voor uitgebreide verzorging. Onze gras- en gazonmeststoffen zijn geschikt voor zowel decoratieve, zorgvuldig onderhouden gazons als intensief gebruikte golfbanen en sportvelden. Laat ons u laten zien hoe mooi uw gras kan zijn met de juiste meststoffen.

9.35
9.50
12.42
13.10
17.05
67.53