Baja rumput dan rumput

Baja rumput menawarkan kaedah yang boleh dipercayai untuk memperbaiki keadaan rumput selepas musim sejuk, menghilangkan lumut yang setiap saat dan kemudian memenuhi rumput anda dan mengisi celah kosong yang membuat rumput kelihatan jelek. Produk yang dibentangkan di bawah ini adalah baja NPK rumput EC yang lengkap, sering diperkaya dengan mikronutrien yang meningkatkan penanaman, ketahanan penyakit, ketahanan fros dan memberi rumput warna hijau terang dan ... memerangi rumpai! Produk dari jenama terkenal (Agrecol, Biopon, Substral, Target dan banyak lagi) yang boleh didapati dengan harga yang kompetitif di kedai kami merupakan pelaburan jangka panjang di rumput yang sihat, cantik dan tahan. Lihat baja rumput kami! Kami menawarkan produk terbaik dari jenis itu sahaja!

Kami menawarkan baja rumput murah dan efisien, mudah digunakan: "Efekt Dywanu" (Carpet Effect) Baja Rumput dari Target, Baja Rumput "100 dni" (100 hari), bertujuan untuk digunakan dua kali dalam satu musim, dari Substral dan Baja Rumput Tahan Lama yang sama berkesan dari Biopon. Sekiranya anda berhasrat untuk membatasi pertumbuhan rumput, gunakan Baja Rumput "Mniej Koszenia" (Kurang memotong) dari Target. Adakah terdapat lebih banyak lumut daripada rumput di halaman anda? Anda perlu segera memesan produk memerangi lumut: "Magiczna Siła" (Magical Power) Pupuk Kecemasan untuk Rumput yang dilumuri lumut dari Substral, Pupuk Florovit untuk rumput yang dipenuhi lumut atau pelbagai produk lain yang boleh dipercayai dari jenama kami yang lain. Kami mempunyai produk berbilang komponen dalam stok. Sebilangannya mengandungi besi tambahan dan memperbaiki keseluruhan keadaan dan penampilan rumput. Pilihan kami juga merangkumi baja yang mencegah rumput menguning dan melawan rumpai (misalnya Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) dari Agrecol dan Pupuk Biopon untuk Rumput yang dijangkiti rumpai). Kami juga menawarkan produk baja profesional untuk penanaman semula, menetapkan undang-undang baru dan peremajaan lengkap rumput yang diabaikan, serta pilihan luas baja musim luruh yang sangat baik yang akan membolehkan anda menyiapkan rumput untuk musim sejuk.

Lihat lebih dekat produk yang dikumpulkan di jabatan ini! Setiap pemilik rumput akan mencari produk yang membolehkannya merawatnya secara menyeluruh. Baja rumput kami sesuai untuk hiasan, rumput yang dijaga ketat dan padang golf dan tempat sukan yang digunakan secara intensif. Mari kami tunjukkan kepada anda, betapa indahnya rumput anda setelah menambahkannya dengan baja yang betul.

There are no products in this section