Gress og plengjødsel

Plengjødsel tilbyr den pålitelige metoden for å forbedre gresstilstanden etter vinteren, eliminere mose som nå og da angriper torvet ditt og fyller tomme hull som gjør at plenen ser stygg ut. Produktene som presenteres nedenfor, er komplette NPK-gjødsel, ofte beriket med mikronæringsstoffer som forbedrer jordfresing, sykdomsresistens, frosthardhet og gir gresset en lysegrønn farge og ... bekjemper ugress! Produkter fra kjente merkevarer (Agrecol, Biopon, Substral, Target og mange andre) som er tilgjengelige til konkurransedyktige priser i butikken vår, utgjør en langsiktig investering i det sunne, vakre og motstandsdyktige gresset. Sjekk ut plengjødsel! Vi tilbyr bare de beste produktene av den typen!

Vi tilbyr billige og effektive, brukervennlige plengjødsel: "Efekt Dywanu" (Teppeeffekt) Plengjødsel fra Target, "100 dni" (100 dager) Plantegjødsel, beregnet på å brukes to ganger i løpet av en sesong, fra Substral og den like effektive langvarige plengjødsel fra Biopon. Hvis du har tenkt å begrense veksten av gresset, bruk "Mniej Koszenia" (Mindre klipping) Plengjødsel fra Target. Er det mer mose enn gress på plenen din? Du må umiddelbart bestille mossebekjempende produkter: "Magiczna Siła" (Magical Power) nødgjødsel for mosinfiserte plener fra Substral, Florovit gjødsel for mosinfiserte plener eller en rekke andre pålitelige produkter fra våre andre merker. Vi har multikomponentprodukter på lager. Noen inneholder ekstra jern og forbedrer gressets generelle tilstand og utseende. Utvalget vårt inkluderer også gjødsel som forhindrer at torvet gulner og bekjemper ugress (f.eks. Hortifoska (fosfor-kaliumgjødsel for hageplanter) fra Agrecol og Biopon gjødsel for ugressinfiserte plener). Vi tilbyr også profesjonelle gjødselprodukter for såing, sette opp nye lover og fullstendig foryngelse av det forsømte torvet, samt et bredt utvalg av utmerkede høstgjødsel som gjør at du kan forberede gresset for vinteren.

Se nærmere på produktene samlet i denne avdelingen! Hver plenseier vil finne produkter som gjør det mulig for henne eller han å behandle det omfattende. Plengjødselet vårt egner seg både til dekorative, strengt vedlikeholdte plener og til intensivt brukte golfbaner og idrettsplasser. La oss vise deg hvor vakkert gresset ditt kan se ut etter å ha tilført det med riktig gjødsel.

Det er ingen produkter i denne seksjonen