• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за трева и трева

Торовете и подхранките за тревни площи и градини предлагат надежден метод за подобряване на състоянието на тревата след зимата, премахване на мъха, който от време на време атакува вашата тревна площ, и запълване на празнините, които намаляват красотата на вашата градина. Представените продукти по-долу са пълни торове NPK за тревни площи с EC, често обогатени с микроелементи, които стимулират разклонението, устойчивостта на болести, устойчивостта на студ и придават ярко зелен цвят на тревата, като същевременно се борят с плевелите! Нашият магазин предлага продукти от известни марки (Agrecol, Biopon, Substral, Target и много други) на конкурентни цени, представляващи дългосрочна инвестиция в здрава, красива и устойчива трева. Разгледайте нашето разнообразие от торове и подхранки за тревни площи! Предлагаме само най-доброто в тази категория!

Предлагаме също достъпни и ефективни, лесни за употреба универсални торове и подхранки за тревни площи. Те включват "Efekt Dywanu" (Ефект на килим) Тор за Тревни Площи от Target, "100 dni" (100 дни) Тор за Тревни Площи от Substral, предназначен за двусезонна употреба, и също толкова ефективния Дълготраен Тор за Тревни Площи от Biopon. Ако желаете да ограничите растежа на тревата, опитайте "Mniej Koszenia" (По-малко косене) Тор за Тревни Площи от Target. Ако вашата градина съдържа повече мъх отколкото трева, тогава се нуждаете спешно от нашите продукти за борба с мъха, като "Magiczna Siła" (Магическа Сила) Екстрено Тор за Градини, Засегнати от Мъх, от Substral, тор Florovit за градини, засегнати от мъх, или други надеждни опции от нашия разнообразен избор на марки. Предлагаме много компонентни продукти, някои от които съдържат допълнително желязо, за да подобрят общото състояние и външен вид на тревата ви. Нашата гама включва също торове, които предотвратяват жълтеенето на тревата и се борят с проблемите с плевелите (например Hortifoska от Agrecol и Тор Biopon за Градини, Засегнати от Плевели). Освен това предлагаме професионални продукти за презасяване, създаване на нови градини, пълно възраждане на забравени тревни площи и широка гама от отлични есенни торове, за да подготвим вашата трева за зимата.

Разгледайте продуктите в тази категория! Всеки собственик на тревна площ ще намери решения за обширната грижа. Нашите торове и подхранки за тревни площи подходят както за украсителни, поддържани градини, така и за интензивно използвани голф игрища и спортни терени. Нека ви покажем колко красива може да бъде вашата трева с правилните торове.

18.70 лв
24.84 лв
26.19 лв