• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Fű- és Gyeptrágyák

A fű- és gyeptrágyák megbízható módot kínálnak a fűállapot javítására a tél után, a gyakran előforduló moha eltávolítására, amely néha megtámadja a gyepet, valamint az üres területek kitöltésére, amelyek elvonják a kert szépségét. Az alább bemutatott termékek teljes EC gyep NPK trágyákat tartalmaznak, gyakran mikroelemekkel dúsítva, amelyek javítják a gyep gyökerezését, a betegségekkel szembeni ellenállást, a fagyállóságot, és élénkzöld színt adnak a fűnek, miközben az gyomokat is ellenállnak! Üzletünkben neves márkák termékei találhatók (Agrecol, Biopon, Substral, Target és sok más) versenyképes áron, ami hosszú távú befektetést jelent az egészséges, gyönyörű és ellenálló fűbe. Tekintse meg választékunkat a fű- és gyeptrágyák területén! Csak a legjobbat kínáljuk ebben a kategóriában!

Továbbá kínálunk megfizethető és hatékony, könnyen használható univerzális fű- és gyeptrágyákat is. Ide tartozik a Target "Efekt Dywanu" (Szőnyeghatás) Gyeptrágya, a Substral "100 dni" (100 nap) Gyeptrágya, melyet kétszezonos használatra terveztek, valamint a hasonlóan hatékony Biopon Hosszantartó Gyeptrágya. Ha korlátozni szeretné a fűnövekedést, próbálja ki a Target "Mniej Koszenia" (Kevesebb Fűnyírás) Gyeptrágyáját. A kertje több mohából áll, mint fűből? Akkor sürgősen szüksége van mohagyilkos termékeinkre, például a Substral "Magiczna Siła" (Varázserő) Sürgősségi Mohagyilkos Gyeptrágyára, a Florovit Mohagyilkos Gyeptrágyára, vagy más megbízható lehetőségekre a változatos márka kínálatunkból. Készletünkben megtalálhatók többkomponensű termékek is, amelyek közül néhány extra vasat tartalmaz a fű általános állapotának és megjelenésének javításához. Kínálatunkban megtalálhatók olyan trágyák is, amelyek megakadályozzák a gyep sárgulását, és megküzdik a gyomproblémákkal (például az Agrecol Hortifoska, a kertészeti növények foszfor-kálium trágyája, és a Biopon Gyeptrágya Gyomos Gyep esetén). Emellett szakmai termékeket kínálunk a felülvirágoztatáshoz, új gyep telepítéséhez, elhanyagolt gyep teljes megújításához, valamint számos kiváló őszi trágyát a fű téli előkészítéséhez.

Fedezze fel ebben a kategóriában található termékeinket! Minden gyep tulajdonos számára megoldásokat találhat. A fű- és gyeptrágyáink alkalmasak mind díszítő, gondosan karbantartott gyepre, mind pedig golfpályák és sportpályák intenzíven használt zöld területeire. Mutassuk meg Önnek, milyen gyönyörű lehet a fű a megfelelő trágyákkal.