• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gräs- och gräsmattagödselmedel

Gräsmattagödselmedel är den pålitliga metoden för att förbättra gräskonditionen efter vintern, eliminera mossa som då och då angriper din gräsmatta och fylla tomma luckor som får gräsmattan att se ful ut. Produkterna som presenteras nedan är kompletta NPK-gödselmedel för gräsmattor, ofta berikade med mikronäringsämnen som förbättrar jordbearbetning, sjukdomsresistens, frosthärdighet och ger gräset en ljusgrön färg och ... bekämpa ogräs! Produkter från kända varumärken (Agrecol, Biopon, Substral, Target och många andra) som finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser i vår butik utgör en långsiktig investering i det friska, vackra och resistenta gräset. Kolla in våra gräsmattor! Vi erbjuder endast de bästa produkterna av den typen!

Vi erbjuder billiga och effektiva, lättanvända gräsmattagödselmedel: "Efekt Dywanu" (mattaffekt) Lawn Gödselmedel från Target, "100 dni" (100 dagar) Gräsmatta, avsedd att användas två gånger på en säsong, från Substral och den lika effektiva långvariga gräsmattan från Biopon. Om du tänker begränsa gräsetillväxten, använd "Mniej Koszenia" (Mindre klippning) Gräsmatta från Target. Finns det mer mossa än gräs på din gräsmatta? Du måste omedelbart beställa mossbekämpningsprodukter: "Magiczna Siła" (Magical Power) nödgödselmedel för mossinfekterade gräsmattor från Substral, Florovit-gödselmedel för mossinfekterade gräsmattor eller en mängd andra pålitliga produkter från våra andra märken. Vi har flerkomponentprodukter på lager. Vissa innehåller extra järn och förbättrar gräsets allmänna tillstånd och utseende. Vårt urval omfattar även gödselmedel som förhindrar att torvet gulnar och bekämpar ogräs (t.ex. Hortifoska (fosfor-kaliumgödselmedel för trädgårdsväxter) från Agrecol och Biopon-gödselmedel för ogräsinfekterade gräsmattor). Vi erbjuder också professionella gödselprodukter för sådd, med nya lagar och fullständig föryngring av det försummade gräset, samt ett brett urval av utmärkta höstgödselmedel som gör att du kan förbereda gräset för vintern.

Ta en närmare titt på produkterna som samlats i denna avdelning! Varje gräsmattaägare kommer att hitta produkter som gör det möjligt för honom eller henne att behandla det heltäckande. Våra gräsmattagödselmedel passar både för prydnadsgrunder, strikt förvarade gräsmattor och för intensivt använda golfbanor och idrottsplatser. Låt oss visa dig hur vackert ditt gräs kan se ut efter att ha kompletterat det med rätt gödselmedel.

98.42 kr
132.11 kr
137.84 kr