• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za hortenzije

Gnojiva hortenzije spadaju u najčešće posjećene kategorije proizvoda u našoj vrtnoj trgovini. Na tržištu postoji širok izbor najljepših vrsta i sorti hortenzija, no niti jedna od njih ne bi mogla u potpunosti razviti svoje ukrasne značajke bez pravilno odabrane biljne hrane. Vlasnici ovih veličanstvenih grmova znaju da je hortenzijama potrebna stručna podrška, a izbor gnojiva često ovisi o ... željenoj boji cvijeta.

Naša vrtna trgovina nudi izvrsno gnojivo za pojačavanje boje Biopon za crvene i ružičaste hortenzije i ciljano gnojivo za plavu hortenziju "Intensywne Barwy" (žive boje). Ako želite da vaše biljke obilno cvjetaju u živim bojama, ovi će proizvodi zadovoljiti sve vaše zahtjeve! Učinkovito gnojivo ciljane hortenzije s mikrohranjivim tvarima, koje se ovdje nudi u ekonomičnim pakiranjima, također je dostupno ovdje. Ovaj će proizvod nahraniti čak i najveće, najsnažnije biljke.

Proizvodi dostupni u našoj trgovini ističu se najvišom mogućom kvalitetom i osiguravaju održavanje tla tla na niskoj razini koja je potrebna biljkama da bi ostale u dobroj formi. Saznajte više o našem širokom izboru proizvoda, prijavite se za bilten i redovito dobivajte novosti o novim proizvodima. U našoj vrtnoj trgovini možete kupiti početna gnojiva za hortenziju, redovnu biljnu hranu za upotrebu tijekom cijele vegetacijske sezone i hitna gnojiva za pogođene biljke po izuzetno konkurentnim cijenama. Nudimo i povoljnu kućnu dostavu! Kupite najbolja gnojiva putem interneta - brzo, bez preplaćivanja i kod kuće!