• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Hortenzia Műtrágyák

Az ortenzia műtrágyák a legnépszerűbb termékkategóriák közé tartoznak kertészeti üzletünkben. Széles választékot kínálunk a piacon elérhető legszebb ortenzia fajtákból és változatokból, mégis egyik sem fejlesztheti ki teljes díszítő potenciálját a megfelelő növényi táplálék nélkül. Ezek a csodálatos cserjék tulajdonosai jól tudják, hogy az ortenziáknak szakértői támogatásra van szükségük, és a műtrágya választása gyakran a kívánt virágszín függvénye.

Kertészeti üzletünkben megtalálható a kiváló Biopon Színfokozó Műtrágya Piros és Rózsaszín Orténziákhoz, valamint az "Intensywne Barwy" (Élénk Színek) Célműtrágya Kék Orténziákhoz. Ha azt szeretné, hogy növényei gazdagon virágozzanak élénk színekben, ezek a termékek minden igényét kielégítik! Kínálunk továbbá hatékony Célzott Orténzia Műtrágyát Mikrotápanyagokkal gazdaságos csomagokban, amelyek ideálisak még a legnagyobb, legéleterősebb növények táplálására is.

Üzletünkben kapható termékek a lehető legmagasabb minőséggel tűnnek ki, és segítenek fenntartani a növények által igényelt alacsony talaj pH-szintet. Tudjon meg többet széles termékválasztékunkról, iratkozzon fel hírlevelünkre, és kapjon rendszeres frissítéseket az új termékekről. Üzletünkben rendkívül versenyképes áron kapható kezdő ortenzia műtrágyák, rendszeres növényi táplálékok a teljes vegetációs szezonra, és sürgősségi műtrágyák beteg növényekhez. Otthoni kiszállítást is kínálunk! Vásárolja meg a legjobb műtrágyákat online - gyorsan, túlfizetés nélkül és otthonról!