• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Hortenzia műtrágyák

A hortenzia műtrágyák a kert boltunk leggyakrabban látogatott termékkategóriáihoz tartoznak. A piacon elérhető legszebb hortenziafajok és fajták széles választéka áll rendelkezésre, de egyikük sem lenne képes megfelelően kifejleszteni díszítő tulajdonságait megfelelően megválasztott növényi táplálék nélkül. E csodálatos cserjék tulajdonosai tudják, hogy a hortenzia professzionális támogatásra szorul, és a műtrágya kiválasztása gyakran a kívánt virágszíntől függ.

Kertüzletünk kiváló Biopon színjavító műtrágyát kínál a vörös és rózsaszín hortenzia számára, valamint az "Intensywne Barwy" (élénk színek) céltrágyát a kék hortenzia számára. Ha azt szeretné, hogy növényei bőségesen, élénk színekben virágozzanak, ezek a termékek megfelelnek minden követelményének! A gazdaságos kiszerelésben kínált hatékony mikrotápanyagú Hortenzia-trágya itt is elérhető. Ez a termék a legnagyobb, legerőteljesebb növényeket is táplálja.

Az üzletünkben kapható termékek a lehető legmagasabb minőséggel jelennek meg, és biztosítják a talaj pH-jának alacsony szinten tartását, amelyre a növényeknek jó állapotban kell maradniuk. Tudjon meg többet széles termékválasztékunkról, iratkozzon fel a hírlevélre, és rendszeresen értesüljön az új termékekről. Kertboltunkban kivételesen versenyképes áron vásárolhat starter hortenzia műtrágyákat, rendszeres növényi táplálékot az egész vegetációs szezonban, valamint sürgősségi műtrágyákat a betegség sújtotta növények számára. Kínálunk megfizethető házhozszállítást is! Vásárolja meg a legjobb műtrágyákat online - gyorsan, túlfizetés nélkül és otthonról!