• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Хортензия торове

Торовете за хортензии са сред най-популярните категории продукти в нашия магазин за градинарство. Предлагаме широка гама от най-красивите видове и сортове хортензии, достъпни на пазара, но нито една от тях не може да развие напълно своя декоративен потенциал без подходяща храна за растенията. Собствениците на тези прекрасни храсти знаят, че хортензиите се нуждаят от професионална подкрепа и изборът на тор често зависи от желания цвят на цветовете.

В нашия магазин за градинарство ще намерите отличния тор Biopon за подсилване на цвета за Червени и Розови Хортензии и "Intensywne Barwy" (Ярки Цветове) Целеви Тор за Сини Хортензии. Ако искате вашите растения да цъфтят обилно в ярки цветове, тези продукти ще отговорят на всички вашите нужди! Предлагаме също ефективния Целеви Тор за Хортензии с Микроелементи в икономични опаковки, идеален за подхранване дори на най-силните растения.

Продуктите, налични в нашия магазин, се отличават с възможно най-високо качество и помагат за поддържане на ниска pH стойност на почвата, необходима за растенията да останат в добро състояние. Научете повече за нашия широк асортимент от продукти, абонирайте се за нашия бюлетин и редовно получавайте актуализации за нови продукти. В нашия магазин за градинарство можете да купите начални торове за хортензии, редовна храна за растения за употреба през целия вегетационен сезон и спешни торове за растения, засегнати от болести, на изключително конкурентни цени. Предлагаме също доставка до дома на достъпни цени! Купете най-добрите торове онлайн - бързо, без да преплащате и от уюта на вашия дом!