• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hortensia-gödselmedel

Hortensiagödsel tillhör de mest populära produktkategorierna i vår trädgårdsbutik. Vi erbjuder ett brett utbud av de finaste hortensiaarterna och sorterna som finns tillgängliga, men ingen kan nå sin fulla ornamentala potential utan rätt växtnäring. Ägare till dessa praktfulla buskar vet väl att hortensior kräver expertvård, och valet av gödsel beror ofta på den önskade blomfärgen.

I vår trädgårdsbutik hittar du det utmärkta Biopon färgförstärkande gödselmedlet för Röda och Rosa Hortensior och det specifika gödselmedlet "Intensywne Barwy" (Livliga Färger) för Blå Hortensior. Om du vill att dina växter ska blomma rikligt i livliga färger kommer dessa produkter att uppfylla alla dina behov! Vi erbjuder också det effektiva Specifika Hortensiagödselmedlet med Mikronäringsämnen i ekonomipack, perfekt för att nära även de mest kraftfulla växterna.

Produkterna i vår butik utmärker sig med högsta möjliga kvalitet och hjälper till att hålla jordens pH på den låga nivå som växterna behöver för att må bra. Lär dig mer om vårt breda produktsortiment, registrera dig för nyhetsbrevet och få regelbundna uppdateringar om nya produkter. Du kan köpa startgödselmedel för hortensior, regelbunden växtnäring för användning under hela vegetationssäsongen och nödgödselmedel för sjukdomsdrabbade växter till exceptionellt konkurrenskraftiga priser i vår trädgårdsbutik. Vi erbjuder också prisvärd hemleverans! Köp de bästa gödselmedlen online - snabbt, utan att betala för mycket och hemifrån!