• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Hortensia-gödselmedel

Hydrangea-gödselmedel tillhör de mest besökta produktkategorierna i vår trädgårdshandel. Det finns ett brett urval av de vackraste hortensiaarterna och sorterna som finns på marknaden, men ingen av dem skulle kunna utveckla sina prydnadsdrag helt och hållet utan rätt utvald växtfoder. Ägare av dessa magnifika buskar vet att hortensior behöver professionellt stöd och valet av gödselmedel beror ofta på ... önskad blommafärg.

Vår trädgårdshandel erbjuder den utmärkta Biopon färgförstärkande gödselmedel för röda och rosa hortensior och "Intensywne Barwy" (Vivid Colors) målgödselmedel för blå hortensia. Om du vill att dina växter ska blomstra rikligt i levande färger, kommer dessa produkter att uppfylla alla dina krav! Den effektiva Target Hydrangea Gödselmedel med mikronäringsämnen, som erbjuds här i ekonomipaket, finns också här. Denna produkt ger näring åt även de största, mest kraftfulla växterna.

Produkter som finns i vår butik sticker ut med högsta möjliga kvalitet och säkerställer att jordens pH hålls på den låga nivå som växterna behöver för att förbli i god form. Läs mer om vårt breda produktutbud, anmäl dig till nyhetsbrevet och få regelbundna uppdateringar om nya produkter. Du kan köpa hortensia-gödselmedel, vanlig växtmat för användning under hela vegetationssäsongen och akuta gödningsmedel för sjukdomsbaserade växter till exceptionellt konkurrenskraftiga priser i vår trädgårdshandel. Vi erbjuder också prisvärd hemleverans! Köp de bästa gödningsmedlen online - snabbt, utan för mycket och hemifrån!