• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Hortenzii

Îngrășămintele cu hortensie aparțin celor mai frecvent vizitate categorii de produse din magazinul nostru de grădină. Există o selecție largă a celor mai frumoase specii și soiuri de hortensii disponibile pe piață, totuși niciuna dintre ele nu ar putea să-și dezvolte pe deplin trăsăturile ornamentale fără hrana vegetală aleasă în mod corespunzător. Proprietarii acestor arbuști magnifici știu că hortensiile au nevoie de sprijin profesional și alegerea îngrășământului depinde adesea de ... culoarea dorită a florii.

Magazinul nostru de grădină oferă excelentul îngrășământ Biopon pentru îmbunătățirea culorii pentru hortensiile roșii și roz și îngrășământul țintă „Intensywne Barwy” (culori vii) pentru hortensia albastră. Dacă doriți ca plantele dvs. să înflorească abundent în culori vii, aceste produse vă vor satisface toate cerințele! Îngrășământul eficient cu hortensii țintă cu micronutrienți, oferit aici în pachete economice, este disponibil și aici. Acest produs va hrăni chiar și cele mai mari și mai viguroase plante.

Produsele disponibile în magazinul nostru se remarcă prin cea mai înaltă calitate posibilă și asigură menținerea pH-ului solului la nivelul scăzut necesar plantelor pentru a rămâne în stare bună. Aflați mai multe despre selecția noastră largă de produse, înscrieți-vă la buletinul informativ și primiți periodic actualizări despre produsele noi. Puteți cumpăra îngrășăminte de hortensie de început, hrană obișnuită pentru plante pe toată durata sezonului de vegetație și îngrășăminte de urgență pentru plante afectate de boli, la prețuri extrem de competitive în magazinul nostru de grădină. De asemenea, oferim livrare la domiciliu la prețuri accesibile! Cumpărați cele mai bune îngrășăminte online - rapid, fără a plăti în exces și de acasă!

Îngrășământ albastru de hortensie - Culori vii - Target® - 150 g - -10%
28.27 leu 31.42 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ lichid de hortensie - "Buchete de flori" - Target® - 1 litru - -10%
34.67 leu 38.52 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ hortensie - Compo® - 500 ml - -10%
34.89 leu 38.77 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ rododendron, erică și hortensie - Florovit® - 1 kg - -10%
42.44 leu 47.16 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ hortensie - Target® - 1 kg - -10%
43.20 leu 48.00 leu
Promoția se încheie
"100 dni" (100 de zile) Îngrășământ de durată Hydrangea - Substral® - 1 kg - -10%
88.20 leu 98.00 leu
Promoția se încheie