• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Hortenzii

Îngrășămintele pentru hortensii se numără printre cele mai populare categorii de produse din magazinul nostru de grădinărit. Oferim o selecție largă a celor mai frumoase specii și soiuri de hortensii disponibile pe piață, dar niciuna nu își poate dezvolta pe deplin potențialul ornamental fără hrana potrivită pentru plante. Proprietarii acestor tufișuri minunate știu că hortensiile necesită îngrijire profesională, iar alegerea îngrășământului depinde adesea de culoarea dorită a florilor.

În magazinul nostru de grădinărit, veți găsi excelentul îngrășământ Biopon care intensifică culoarea pentru Hortensii Roșii și Roz și îngrășământul țintit "Intensywne Barwy" (Culori Vii) pentru Hortensii Albastre. Dacă doriți ca plantele dumneavoastră să înflorească abundent în culori vii, aceste produse vor îndeplini toate cerințele dumneavoastră! Oferim de asemenea eficientul îngrășământ țintit pentru Hortensii cu Micronutrienți în pachete economice, ideal pentru hrănirea chiar și a celor mai robuste plante.

Produsele disponibile în magazinul nostru se disting prin cea mai înaltă calitate posibilă și ajută la menținerea pH-ului scăzut al solului necesar pentru ca plantele să rămână într-o stare bună. Aflați mai multe despre selecția noastră largă de produse, abonați-vă la buletinul informativ și primiți actualizări regulate despre produsele noi. În magazinul nostru de grădinărit puteți cumpăra îngrășăminte pentru hortensii de început, hrană pentru plante regulată pentru utilizare pe tot parcursul sezonului de vegetație și îngrășăminte de urgență pentru plantele bolnave, toate la prețuri extrem de competitive. Oferim de asemenea livrare la domiciliu la prețuri accesibile! Cumpărați cele mai bune îngrășăminte online - rapid, fără a plăti prea mult și din confortul casei dumneavoastră!