• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Hydrangea-meststoffen

Hortensia-meststoffen behoren tot de meest bezochte productcategorieën in onze tuinwinkel. Er is een brede selectie van de mooiste hortensia-soorten en -variëteiten die op de markt verkrijgbaar zijn, maar geen van hen zou zijn siereigenschappen volledig kunnen ontwikkelen zonder goed gekozen plantenvoeding. Eigenaars van deze prachtige heesters weten dat hortensia's professionele ondersteuning nodig hebben en de keuze van een meststof hangt vaak af van de ... gewenste bloemkleur.

Onze tuinwinkel biedt de uitstekende Biopon kleurversterkende meststof voor rode en roze hortensia's en de "Intensywne Barwy" (levendige kleuren) doelmeststof voor blauwe hortensia. Als u wilt dat uw planten overvloedig bloeien in levendige kleuren, voldoen deze producten aan al uw wensen! De effectieve Target Hydrangea-meststof met micronutriënten, hier aangeboden in voordelige pakketten, is hier ook verkrijgbaar. Dit product voedt zelfs de grootste, krachtigste planten.

Producten die in onze winkel verkrijgbaar zijn, onderscheiden zich door de hoogst mogelijke kwaliteit en zorgen ervoor dat de pH van de grond op het lage niveau blijft dat de planten nodig hebben om in goede conditie te blijven. Lees meer over ons brede productaanbod, meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over nieuwe producten. In onze tuinwinkel kunt u startershortensia-meststoffen, reguliere plantenvoeding voor het hele groeiseizoen en noodmeststoffen voor door ziekte getroffen planten kopen tegen uitzonderlijk scherpe prijzen. Wij bieden ook betaalbare thuisbezorging aan! Koop de beste meststoffen online - snel, zonder te veel te betalen en vanuit huis!