• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hortensian lannoitteet

Hortensia-lannoitteet kuuluvat puutarhakauppamme yleisimmin käytettyihin tuoteluokkiin. Markkinoilla on laaja valikoima kauneimpia hydrangea-lajeja ja -lajikkeita, mutta kukaan niistä ei pystyisi kehittämään koristeominaisuuksiaan täysin ilman oikein valittua kasviruokaa. Näiden upeiden pensaiden omistajat tietävät, että hortensiat tarvitsevat ammattitaitoista tukea ja lannoitteen valinta riippuu usein ... halutusta kukan väristä.

Puutarhakauppamme tarjoaa erinomaisen Biopon-väriä parantavan lannoitteen punaisille ja vaaleanpunaisille hydrangeasille ja "Intensywne Barwy" (elävät värit) -lannoitteen siniselle hortensialle. Jos haluat kasvien kukkivan runsaasti kirkkailla väreillä, nämä tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset! Täältä löydät myös tehokasta hydrangea-lannoitetta mikroravinteilla, joita tarjotaan täällä säästöpakkauksissa. Tämä tuote ravitsee suurimmatkin, voimakkaimmat kasvit.

Kaupassamme olevat tuotteet erottuvat korkeimmalla mahdollisella laadulla ja varmistavat, että maaperän pH pysyy alhaisella tasolla, jota kasvit tarvitsevat hyvässä kunnossa pysymiseksi. Lue lisää laajasta tuotevalikoimastamme, tilaa uutiskirje ja tilaa säännöllisiä päivityksiä uusista tuotteista. Puutarhakaupastamme voit ostaa alkuhydrangea-lannoitteita, säännöllisiä kasviruokia käytettäväksi koko kasvukauden ajan ja hätälannoitteita taudista kärsiville kasveille poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme myös kohtuuhintaisia kotiinkuljetuksia! Osta parhaat lannoitteet verkosta - nopeasti, liikaa maksamatta ja kotoa!