• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hortensian lannoitteet

Hortensialannoitteet kuuluvat suosituimpiin tuoteryhmiimme puutarhakaupassamme. Tarjoamme laajan valikoiman markkinoiden kauneimpia hortensialajeja ja -lajikkeita, mutta mikään niistä ei voi kehittää täyttä koristeellista potentiaaliaan ilman asianmukaista kasviruokaa. Nämä upeat pensaat omistavat tietävät, että hortensiat tarvitsevat asiantuntevaa tukea, ja lannoitteen valinta riippuu usein toivotusta kukkien väristä.

Puutarhakaupassamme on saatavilla erinomainen Biopon Värin Voimistava Lannoite Punaisille ja Vaaleanpunaisille Hortensioille sekä "Intensywne Barwy" (Elävät Värit) Kohdennettu Lannoite Sinisille Hortensioille. Jos haluat kasviesi kukkivan runsaasti kirkkaissa väreissä, nämä tuotteet täyttävät kaikki tarpeesi! Tarjoamme myös tehokasta Kohdennettua Hortensialannoitetta Mikroravinteilla talouspaketeissa, jotka ovat ihanteellisia jopa suurimpien, elinvoimaisimpien kasvien ravitsemiseen.

Myymälämme tuotteet erottuvat korkeimmalla mahdollisella laadulla ja auttavat ylläpitämään kasvien hyvinvoinnille tarpeellista matalaa maaperän pH-tasoa. Lue lisää laajasta tuotevalikoimastamme, tilaa uutiskirjeemme ja saat säännöllisiä päivityksiä uusista tuotteista. Puutarhakaupassamme voit ostaa poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan aloittelijoiden hortensialannoitteita, säännöllistä kasviruokaa koko kasvukauden ajaksi ja hätälannoitteita sairastuneille kasveille. Tarjoamme myös edullisen kotiinkuljetuksen! Osta parhaat lannoitteet verkosta - nopeasti, edullisesti ja kotoa käsin!