Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива хидрангеа

Ђубрива хортензије спадају у најчешће посећене категорије производа у нашој баштенској продавници. На тржишту постоји широк избор најлепших врста и сорти хортензија, али ниједна од њих не би могла у потпуности да развије своје украсне карактеристике без правилно одабране биљне хране. Власници ових величанствених грмова знају да је хортензијама потребна стручна подршка, а избор ђубрива често зависи од ... жељене боје цвета.

Наша баштенска продавница нуди изврсно ђубриво које побољшава боју за црвене и ружичасте хортензије и циљно ђубриво за плаву хортензију "Интенсивне Барви" (живе боје). Ако желите да ваше биљке обилно цветају у живим бојама, ови производи ће задовољити све ваше захтеве! Овде је доступно и ефикасно ђубриво циљане хортензије са микроелементима, које се овде нуди у економичним паковањима. Овај производ ће нахранити чак и највеће, најснажније биљке.

Производи доступни у нашој продавници истичу се највишим могућим квалитетом и обезбеђују одржавање пХ тла на ниском нивоу потребном биљкама да би остале у доброј форми. Сазнајте више о нашем широком избору производа, пријавите се за билтен и примајте редовна ажурирања о новим производима. У нашој баштенској продавници можете купити почетна ђубрива за хортензију, редовну биљну храну за употребу током целе вегетацијске сезоне и хитна ђубрива за погођене биљкама по изузетно конкурентним ценама. Такође нудимо и повољну кућну доставу! Купите најбоља ђубрива на мрежи - брзо, без преплаћивања и код куће!

Nema proizvoda u ovom odeljku