• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz hortenzije

Gnojila iz hortenzije spadajo med najpogosteje obiskane kategorije izdelkov v naši vrtni trgovini. Na trgu je na voljo širok izbor najlepših vrst in sort hortenzij, vendar nobena od njih brez pravilno izbrane rastlinske hrane ne bi mogla v celoti razviti svojih okrasnih lastnosti. Lastniki teh veličastnih grmovnic vedo, da hortenzije potrebujejo strokovno podporo in izbira gnojila je pogosto odvisna od ... želene barve cvetov.

Naša vrtna trgovina ponuja izvrstno gnojilo za izboljšanje barv Biopon za rdeče in rožnate hortenzije ter ciljno gnojilo "Modre hortenzije" Intensywne Barwy (žive barve). Če želite, da vaše rastline cvetijo obilno v živih barvah, bodo ti izdelki ustrezali vsem vašim zahtevam! Tu je na voljo tudi učinkovito gnojilo Target Hydrangea z mikrohranili, ki je na voljo tukaj v ekonomičnih pakiranjih. Ta izdelek bo nahranil tudi največje, najmočnejše rastline.

Izdelki, ki so na voljo v naši trgovini, izstopajo z najvišjo možno kakovostjo in zagotavljajo ohranjanje pH tal na nizki ravni, ki je potrebna rastlinam, da ostanejo v dobri formi. Izvedite več o naši široki izbiri izdelkov, prijavite se na glasilo in prejemajte redne posodobitve o novih izdelkih. V naši vrtnarski trgovini lahko po izjemno konkurenčnih cenah kupite gnojila za predjed hortenzije, običajno rastlinsko hrano za uporabo v celotni vegetacijski sezoni in nujna gnojila za prizadete rastline. Ponujamo tudi ugodno dostavo na dom! Kupite najboljša gnojila po spletu - hitro, brez preplačila in od doma!