• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Snabbkontakter och slangändar

Snabbkopplingar och slangändar är essentiella komponenter i varje bevattningssystem. De snabbkopplingar och slangändar som finns i vår butik är tillverkade av premiumkvalitet plast som står emot mekanisk skada, högt vattentryck och ett brett temperaturområde. Gängan (eller anslutningen) avgör dess användning - bläddra igenom vårt urval för att hitta precis det du behöver.

Vi erbjuder ett brett utbud av kopplingar för kranar, inklusive de med 1/2'', 3/4'' haneanslutningar och kopplingar för kranar med 1/2'', 3/4'' och 1'' honanslutningar. Dessa kopplingar gör det möjligt att fästa vilken slang som helst på vilken kran som helst sömlöst. Letar du efter en 2-vägs eller 3-vägs koppling för att koppla samman snabbkopplingar? Hitta olika storlekar till konkurrenskraftiga priser i vår trädgårdsbutik. En slangreparatör, även känd som en koppling eller kopplare, är ett annat ovärderligt verktyg för ditt bevattningssystem - det underlättar förlängning och reparation av slangen. Denna kostnadseffektiva lösning kan förlänga livslängden på din slang med flera säsonger. Missa inte våra 1/2'' och 3/4'' snabbkopplingar med stoppfunktion, vilket förbättrar användningen av slangar med sprinklers och sprutmunstycken och minimerar vattenavfall. För de som prioriterar innovativa och användarvänliga verktyg är den lutande 3-i-1-gängkopplingen ERGO med honanslutning ett måste. Den förhindrar att slangen vrider sig under bevattning och undviker därmed potentiella skador. Om du använder en portabel slangvinda bör du överväga vårt slanganslutningsset för portabla vagnar och trillor. Det säkerställer en enkel anslutning till en vattenkälla och höjer din bevattningserfarenhet.

Alla kopplingar och slangändar i vår kollektion är tillverkade av rostfritt stål och mycket hållbar ABS-plast. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter till rimliga priser. Beställ de finaste CELLFAST snabbkopplingarna och slangändarna online - snabbt och bekvämt.

13.41 kr
16.24 kr
17.65 kr
18.35 kr
26.68 kr
28.21 kr
28.24 kr
29.74 kr
29.74 kr
29.74 kr