• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Бързи съединители и краища на маркуча

Бързите свързващи елементи и краищата на маркучите са основни компоненти на всяка система за поливане. Бързите свързващи елементи и краищата на маркучите, предлагани в нашия магазин, са изработени от висококачествена пластмаса, която издържа на механични повреди, високо водно налягане и голям температурен обхват. Резбата (или съединението) определя тяхната приложимост - разгледайте нашата селекция, за да намерите точно това, което ви е необходимо.

Предлагаме голям набор от свързващи елементи за кранове, включително такива с мъжки съединения от 1/2'', 3/4'' и свързващи елементи за кранове с женски съединения от 1/2'', 3/4'' и 1''. Тези свързващи елементи ви позволяват да свързвате всякакъв вид маркуч към всякакъв кран без проблеми. Търсите ли свързващ елемент с 2 или 3 пъти, за да свържете бързите свързващи елементи? Открийте различни размери на конкурентни цени в нашия градинарски магазин. Ремонтът на маркуч, наричан също и съединител или куплунг, е още един безценен инструмент за вашата система за поливане - той улеснява удължаването и ремонта на маркуча. Този икономичен метод може да удължи живота на вашия маркуч с няколко сезона. Не пропускайте бързите свързващи елементи с размери 1/2'' и 3/4'' с функция за спиране, които подобряват използването на маркучи с разпръсквачи и пръскатели и намаляват излишното използване на вода. За тези, които ценят иновативни и потребителски приятелски инструменти, наклоненият резбов свързващ елемент ERGO 3 в 1 с женско съединение е задължителен. Той предотвратява заплитането на маркуча по време на поливане и по този начин предотвратява възможни повреди. Ако използвате преносим бобинен маркуч, разгледайте нашия комплект свързващи елементи за преносими бобини и колички. Той осигурява лесно свързване към източник на вода, подобрявайки вашето изживяване с поливането.

Всички свързващи елементи и краища на маркучите в нашата колекция са изработени от неръждаема стомана и висококачествена устойчива на удари пластмаса ABS. Гордеем се с предлагането на разнообразие от висококачествени продукти на разумни цени. Поръчайте най-добрите свързващи елементи и краища на маркучите CELLFAST онлайн - бързо и удобно.

2.76 лв
3.00 лв
3.12 лв
4.80 лв
4.80 лв
5.06 лв
5.06 лв