• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gyorscsatlakozók és tömlővégek

A gyorscsatlakozók és tömlővégződékek elengedhetetlen alkatrészei minden öntözőrendszernek. Az üzletünkben kapható gyorscsatlakozók és tömlővégződékek prémium minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, a magas víznyomásnak és a széles hőmérsékleti tartománynak. A menet (vagy csatlakozás) meghatározza alkalmazását - böngéssze kínálatunkat, hogy megtalálja pontosan azt, amire szüksége van.

Széles választékban kínálunk csatlakozókat csapokhoz, beleértve azokat, amelyek 1/2'', 3/4'' hímnemi csatlakozásokkal rendelkeznek, valamint a csapokhoz való 1/2'', 3/4'' és 1'' nőnemi csatlakozásokat. Ezek a csatlakozók lehetővé teszik bármilyen tömlő könnyű csatlakoztatását bármilyen csaphoz. Keres egy 2 vagy 3 utas csatlakozót a gyorscsatlakozók összekapcsolásához? Találjon különböző méreteket versenyképes áron kertáruházunkban. A tömlőjavító, más néven csatlakozó vagy kötőelem, egy másik felbecsülhetetlen eszköz az öntözőrendszeréhez - lehetővé teszi a tömlő meghosszabbítását és javítását. Ez a költséghatékony megoldás akár több szezonnal is meghosszabbíthatja a tömlő élettartamát. Ne hagyja ki 1/2'' és 3/4'' gyorscsatlakozóinkat a leállítási funkcióval, amelyek javítják a tömlők használatát szórófejekkel és permetezőkkel, és minimalizálják a vízpazarlást. Azoknak, akik az innovatív, felhasználóbarát eszközöket előnyben részesítik, elengedhetetlen a női csatlakozással rendelkező ERGO 3 az 1-ben dőlt menetes csatlakozó. Megakadályozza a tömlő csavarodását az öntözés közben, ezáltal megelőzve a potenciális károkat. Ha hordozható tömlőtárolót használ, vegye figyelembe tömlőcsatlakozó készletünket hordozható tekercsekhez és kézikocsikhoz. Biztosítja az egyszerű csatlakozást a vízforráshoz, javítva az öntözési élményét.

Minden gyűrűs csatlakozó és tömlővégződés gyűjteményünkben rozsdamentes acélból és erős ABS műanyagból készül. Büszkék vagyunk rá, hogy széles választékban kínálunk prémium minőségű termékeket ésszerű áron. Rendelje meg a legjobb CELLFAST gyorscsatlakozókat és tömlővégződéseket online - gyorsan és kényelmesen.