Penyambung cepat dan hos berakhir

"

Penyambung cepat dan hos hujung adalah sine qua bukan sebahagian daripada semua sistem penyiraman. Penyambung cepat dan hos hujung yang terdapat di kedai kami telah dikeluarkan daripada plastik berkualiti premium yang tahan kerosakan mekanikal, tekanan air yang tinggi dan pelbagai suhu. Thread (persimpangan) menentukan kaedah penggunaan - menyemak imbas produk dan lihat, yang mana yang anda perlukan.

Kami menawarkan pelbagai penyambung untuk paip dengan 1/2 '', 3/4 '' persimpangan lelaki dan penyambung untuk paip dengan 1/2 '', 3/4 '' dan 1 '' persimpangan wanita. Mereka membolehkan anda menyambung sebarang hos yang diberikan kepada setiap paip. Adakah anda memerlukan penyambung 2 arah atau 3 arah untuk menyambungkan penyambung cepat? Anda akan mendapat pelbagai saiz dengan harga yang berpatutan di kedai taman kami. Seorang pembaiki, yang juga dipanggil joiner atau coupler, adalah satu lagi bahagian yang berguna dalam sistem penyiraman - ia membolehkan anda memperluaskan dan membaiki selang anda. Penyelesaian murah ini boleh memanjangkan hos untuk beberapa musim. Anda juga perlu menyemak penyambung cepat 1/2 'dan 3/4' dengan berhenti, yang meningkatkan keselesaan menggunakan hos dengan penyiram dan penyembur dan membolehkan anda mengehadkan kehilangan air. Jika anda menghargai penyelesaian yang inovatif yang meningkatkan keselesaan penggunaan, memerintahkan penyambung threaded ERGO 3-in-1 bersudut dengan persimpangan perempuan, yang menghalang hos dari memutar semasa menyiram dan oleh itu melindunginya daripada kerosakan. Jika anda menggunakan gelendong hos mudah alih, sediakan diri anda dengan penyambung Hos yang ditetapkan untuk gulungan dan troli mudah alih yang membolehkan anda menyambungkan peranti tersebut ke sumber air. Ini adalah kaedah yang terbukti untuk meningkatkan keselesaan kerja.

Semua penyambung dan hujung yang terdapat di kedai kami telah dihasilkan daripada keluli tahan karat dan plastik ABS yang tahan lama. Kami menawarkan pelbagai pilihan produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Perintis penyambung CELLFAST terbaik dan tamat talian - dengan cepat, dengan mudah, pada harga yang berpatutan dan dengan penghantaran rumah. Kami dengan senang hati menjemput anda untuk lawatan membeli-belah!

"
RM7.06
RM8.12
RM11.28
RM11.89