• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pikaliittimet ja letkun päät

Pikaliittimet ja letkuliittimet ovat olennaisia osia jokaista kastelujärjestelmää. Myymälässämme saatavilla olevat pikaliittimet ja letkuliittimet on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää mekaanista vauriota, korkeaa vesipainetta ja laajaa lämpötila-aluetta. Kierteen (tai liitoksen) mukaan määräytyy niiden käyttötarkoitus - selaa valikoimaamme löytääksesi juuri tarvitsemasi.

Tarjoamme laajan valikoiman liittimiä hanoille, mukaan lukien ne, joissa on 1/2", 3/4" urosliitännät, sekä liittimiä hanoille, joissa on 1/2", 3/4" ja 1" naarasliitännät. Nämä liittimet mahdollistavat minkä tahansa letkun liittämisen minkä tahansa hanan kanssa saumattomasti. Etsitkö 2-tie- tai 3-tie-liitintä pikaliittimien yhdistämiseen? Löydät eri kokoja kilpailukykyiseen hintaan puutarhakaupastamme. Letkukorjaaja, jota kutsutaan myös liittimeksi tai kytkimeksi, on toinen korvaamaton työkalu kastelujärjestelmääsi - se helpottaa letkun pidentämistä ja korjaamista. Tämä kustannustehokas ratkaisu voi pidentää letkusi käyttöikää useilla kausilla. Älä unohda 1/2" ja 3/4" pikaliittimiämme, joissa on pysäytystoiminto, mikä parantaa letkujen käyttöä sadettimien ja suihkuttimien kanssa ja vähentää veden haaskausta. Niille, jotka arvostavat innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä työkaluja, ERGO 3-in-1 kulmainen kierreliitin naaraan liitännällä on välttämätön. Se estää letkun kiertymisen kastelun aikana ja estää siten mahdollisia vaurioita. Jos käytät kannettavaa letkurullaa, harkitse kannettaville keloille ja kärryille tarkoitettua letkuliitinsettiamme. Se varmistaa vaivattoman yhteyden vesilähteeseen ja parantaa kastelukokemustasi.

Kaikki kokoelmamme liittimet ja letkuliittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja erittäin kestävästä ABS-muovista. Olemme ylpeitä tarjoamastamme laajasta valikoimasta korkealaatuisia tuotteita kohtuullisin hinnoin. Tilaa parhaat CELLFAST-pikaliittimet ja letkuliittimet nopeasti ja kätevästi verkosta.