• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Conectoare Rapide și Terminații de Furtun

Conectorii rapizi și capetele furtunului sunt componente esențiale ale fiecărui sistem de irigare. Conectorii rapizi și capetele furtunului disponibile în magazinul nostru sunt fabricate din plastic de calitate superioară, care rezistă la daune mecanice, presiunea ridicată a apei și la o gamă largă de temperaturi. Filetul (sau conexiunea) determină aplicația lor - navigați prin selecția noastră pentru a găsi exact ceea ce aveți nevoie.

Oferim o gamă largă de conectori pentru robinete, inclusiv cei cu conexiuni masculine de 1/2'', 3/4'', și conectori pentru robinete cu conexiuni feminine de 1/2'', 3/4'', și 1''. Acești conectori vă permit să atașați orice furtun la orice robinet fără probleme. Căutați un conector cu 2 sau 3 căi pentru a lega conectorii rapizi? Găsiți diferite dimensiuni la prețuri competitive în magazinul nostru de grădină. Un reparator de furtunuri, cunoscut și sub denumirea de mufă sau cuplaj, este o altă unealtă valoroasă pentru sistemul dvs. de irigare - facilitează prelungirea și repararea furtunului. Această soluție economică poate prelungi viața furtunului cu mai multe sezoane. Nu ratați conectorii noștri rapizi de 1/2'' și 3/4'' cu funcție de oprire, care îmbunătățesc utilizarea furtunurilor cu aspersoare și pulverizatoare și minimizează risipa de apă. Pentru cei care pun accent pe unelte inovatoare și ușor de utilizat, conectorul cu filet unghiular ERGO 3-în-1 cu conexiune feminină este un must-have. Previne încovoierea furtunului în timpul irigării, evitând astfel posibilele daune. Dacă utilizați o bobină portabilă de furtun, luați în considerare setul nostru de conectori pentru bobine și cărucioare portabile. Asigură o conexiune fără probleme la o sursă de apă, îmbunătățind experiența dvs. de irigare.

Toți conectorii și capetele furtunurilor din colecția noastră sunt fabricați din oțel inoxidabil și plastic ABS extrem de durabil. Suntem mândri să oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Comandați cei mai buni conectori rapizi și capete de furtun CELLFAST online - rapid și convenabil.

11.28 leu
11.89 leu