Hurtigkoblinger og slangeender

Hurtigkoblinger og slangeender er essensielle komponenter i ethvert vanningsanlegg. Hurtigkoblingene og slangeendene som er tilgjengelige i vår butikk, er laget av plast av førsteklasses kvalitet som tåler mekanisk skade, høyt vanntrykk og et bredt temperaturområde. Gjengen (eller tilkoblingen) avgjør bruksområdet - bla gjennom vårt utvalg for å finne akkurat det du trenger.

Vi tilbyr et bredt utvalg av koblinger for kraner, inkludert de med 1/2'', 3/4'' hannkoblinger og koblinger for kraner med 1/2'', 3/4'' og 1'' hunnkoblinger. Disse koblingene gjør det mulig å koble til hvilken som helst slange til hvilken som helst kran sømløst. Ser du etter en 2-veis eller 3-veis kobling for å koble sammen hurtigkoblinger? Finn ulike størrelser til konkurransedyktige priser i vår hagebutikk. En slange-reparator, også kjent som en kobling eller kopling, er et annet uvurderlig verktøy for vanningssystemet ditt - det letter forlengelse og reparasjon av slangen. Denne kostnadseffektive løsningen kan forlenge levetiden til slangen din med flere sesonger. Ikke gå glipp av våre 1/2'' og 3/4'' hurtigkoblinger med stoppfunksjon, som forbedrer bruken av slanger med sprinklere og sprøyter og minimerer vannsøl. For de som verdsetter innovative og brukervennlige verktøy, er ERGO 3-i-1 vinklet gjengekobling med hunnkobling et must. Den forhindrer at slangen vrir seg under vanning og unngår dermed potensiell skade. Hvis du bruker en bærbar slangetrommel, bør du vurdere vårt slangekoblingssett for bærbare tromler og vogner. Det sikrer en problemfri tilkobling til en vannkilde og forbedrer vanningserfaringen din.

Alle koblinger og slangeender i vår samling er laget av rustfritt stål og svært holdbar ABS-plast. Vi er stolte av å tilby et bredt spekter av produkter av høy kvalitet til rimelige priser. Bestill de beste CELLFAST hurtigkoblingene og slangeendene online - raskt og praktisk.

17.14 kr
27.40 kr
27.43 kr
28.89 kr