• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Skrotposer og store tasker

Skrotposer, containerposer og store tasker (Big Bags) er ikke kun for byggepladser. De store tasker vi tilbyder i vores butik er ikke kun prisvenlige, men de er også særligt store, holdbare og perfekte til opbevaring og transport af alle former for tørvarer. Du vil snart opdage, at vores priser virkelig er uslåelige!

De containerposer vi har på lager er lavet af materialer af høj kvalitet, som er bemærkelsesværdigt resistente over for rive, skære og brud. Vi har endda modeller udstyret med specielle låse, der gør dem nemmere at transportere med gaffeltrucks og andet maskineri. Disse poser kan hurtigt fyldes og tømmes takket være deres godt designede ærmer. Skrotposer og store tasker (Big Bags) er egnede til sikkert at transportere emner som affald, kul, tørgødning, foder, korn, mel og meget mere. Alt du skal gøre er at vælge den størrelse, der passer dig, og tilføje den til din kurv med et enkelt klik. Vores udvalg inkluderer størrelser som 90 x 90 x 130 cm store tasker (Big Bags) og endda større modeller, der spænder fra 150-180 cm. De er genanvendelige, robuste og tilbyder masser af opbevaringsplads.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemse vores udvalg. Vores online butik har alt, hvad du har brug for både indenfor og udenfor dit hjem. Hold øje med vores særlige tilbud og få dine skrotposer og store tasker leveret direkte til din dør til en fantastisk pris. Gå ikke glip af denne mulighed!