• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Torbe za odpadke in velike vreče

Vrečke za smeti, kontejnerske vrečke in velike vreče bodo koristne ne le na gradbiščih. Velike torbe, ki so na voljo v naši trgovini po najboljših možnih cenah, so izjemno veliki, trpežni in odporni zabojniki za shranjevanje in prevoz vseh vrst suhe robe. Videli boste, da so cene resnično nepremagljive!

Posodske vrečke, ki so na voljo v naši trgovini, so izdelane iz vrhunskih materialov, ki izstopajo z odlično odpornostjo na trganje, striženje in lomljenje. V naši trgovini so na voljo modeli, ki so opremljeni s posebnimi zapahi, ki olajšajo prevoz polnih vrečk z viličarji in drugimi stroji. Rokavi omogočajo hitro polnjenje in praznjenje vrečk. Velike vrečke se lahko uporabljajo za varen prevoz odpadkov, premoga, suhih gnojil, krme, zrn, moke in drugih materialov. Izbrati morate le velikost, ki vam ustreza in izdelek dodati v košarico z enim klikom. V naši trgovini so na voljo velike vrečke 90 x 90 x 130 cm in večji modeli (150-180 cm). To je izdelek za večkratno uporabo, trden, trpežen in izjemno zmogljiv izdelek.

Svetujemo vam, da redno preverjate našo ponudbo. Vse, kar potrebujete doma in na vrtu, boste našli v naši spletni trgovini. Bodite na tekočem z našimi posebnimi ponudbami in kupite smeti in velike vrečke s cenovno ugodno dostavo na dom. Ne zamudite te priložnosti!