• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Avfallspåsar och stora väskor

Säckar för skräp, behållarpåsar och Big Bags är inte bara för byggarbetsplatser. De Big Bags vi erbjuder i vår butik är inte bara prisvärda, utan är också särskilt stora, slitstarka och perfekta för att lagra och transportera alla typer av torrvaror. Du kommer snart att upptäcka att våra priser verkligen är oslagbara!

De behållarpåsar vi har i lager är tillverkade av högkvalitativa material som är särskilt motståndskraftiga mot rivning, skärning och brott. Vi har även modeller utrustade med särskilda lås, vilket gör dem lättare att transportera med truckar och annan maskinell utrustning. Dessa påsar kan snabbt fyllas och tömmas tack vare deras välutformade ärm. Säckar för skräp och Big Bags är lämpliga för säker transport av föremål som skräp, kol, torrgödsel, foder, spannmål, mjöl och mycket mer. Allt du behöver göra är att välja den storlek som passar dig och lägga den i din kundvagn med ett enda klick. Vårt sortiment inkluderar storlekar som 90 x 90 x 130 cm Big Bags och även större modeller som sträcker sig från 150-180 cm. Dessa är återanvändbara, robusta och erbjuder mycket lagringsutrymme.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet bläddra igenom vårt urval. Vår onlinebutik har allt du behöver för både inomhus och utomhus. Håll koll på våra specialerbjudanden och få dina skräppåsar och Big Bags levererade direkt till din dörr till ett fantastiskt pris. Missa inte detta tillfälle!