• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Roskasäkit ja isot laukut

Roska-, kontti- ja isolaukut ovat hyödyllisiä paitsi rakennustyömailla. Suuret laukut, joita on saatavana myymälästämme parhaaseen mahdolliseen hintaan, ovat erityisen suuria, kestäviä ja kestäviä astioita kaikenlaisten kuivatuotteiden varastointiin ja kuljettamiseen. Näet, että hinnat ovat todella lyömättömiä!

Myymälässämme olevat konttilaukut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka erottuvat erinomaisesti repimistä, leikkaamista ja murtumista vastaan. Myymälästämme on saatavana malleja, jotka on varustettu erityisillä salvoilla, jotka helpottavat täydellisten pussien kuljettamista haarukkatrukkeilla ja muilla koneilla. Holkit mahdollistavat pussien nopeaa täyttöä ja tyhjennystä. Suuria laukkuja voidaan käyttää roskien, hiilen, kuivalannoitteiden, rehujen, jyvien, jauhojen ja muiden materiaalien turvalliseen kuljettamiseen. Sinun on valittava vain sopiva koko ja lisättävä tuote ostoskoriin yhdellä napsautuksella. Myymälästämme on saatavana 90 x 90 x 130 cm suuria laukkuja ja suurempia malleja (150-180 cm). Tämä on uudelleenkäytettävä, kestävä, kestävä ja erittäin tilava tuote.

Kehotamme sinua tarkistamaan säännöllisesti tarjouksemme. Löydät kaiken tarvitsemasi kotona ja puutarhassa verkkokaupastamme. Pysy ajan tasalla erikoistarjouksissamme ja osta roskkasäkeitä ja isoja laukkuja edulliseen kotiin toimitukseen. Älä missaa tätä mahdollisuutta!