• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Чанти за отломки и големи чанти

Чували за строителни отпадъци и големи чанти не са полезни само на строителните площадки. Големите чанти, които предлагаме в нашия магазин, не само са на конкурентни цени, но също така са изключително големи, здрави и идеални за съхранение и транспортиране на всички видове сухи стоки. Скоро ще откриете, че нашите цени наистина са без конкуренция!

Чувалите за отпадъци, които предлагаме, са направени от висококачествени материали, които се отличават със здравина на скъсване, рязане и чупене. Имаме модели, оборудвани със специални закопчалки, които улесняват транспортирането им с мотокари и друга механизация. Благодарение на добре проектираните им дръжки, тези чували могат да бъдат бързо напълвани и изпразвани. Чували за строителни отпадъци и големи чанти са подходящи за безопасно пренасяне на материали като строителни отпадъци, въглища, сухи торове, фуражи, зърна, брашно и др. Всичко, което трябва да направите, е да изберете размера, който е подходящ за вас, и да го добавите в кошницата си с едно кликване. Нашият асортимент включва размери като 90 x 90 x 130 cm големи чанти и дори по-големи модели в диапазона от 150-180 см. Те са преизползваеми, здрави и предлагат голям обем за съхранение.

Наставяме ви редовно да проверявате нашите предложения. В нашия онлайн магазин ще намерите всичко, от което се нуждаете както в дома си, така и на двора. Бъдете в крак с нашите специални предложения и поръчайте чували за отпадъци и големи чанти с изгодна доставка до вашия дом. Не изпускайте тази възможност!