• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Beg sampah dan beg besar

Beg sampah, beg bekas dan Beg Besar akan berguna bukan sahaja di tapak pembinaan. Beg Besar yang terdapat di kedai kami pada harga terbaik adalah bekas yang lebih besar, tahan lama dan tahan untuk menyimpan dan mengangkut semua jenis barangan kering. Anda akan melihat bahawa harga memang tak terkalahkan!

Beg kontena yang terdapat di kedai kami dihasilkan daripada bahan bermutu premium yang menonjol dengan ketahanan yang sangat baik untuk merobek, memotong dan pecah. Terdapat model yang terdapat di kedai kami yang dilengkapi dengan kait khas yang memudahkan pengangkutan beg penuh dengan forklift dan jentera lain. Lengan membolehkan mengisi dan mengosongkan beg cepat. Beg Besar boleh digunakan untuk pengangkutan selamat serpihan, arang batu, baja kering, makanan, bijirin, tepung dan bahan lain. Anda hanya perlu memilih saiz yang sesuai dengan anda dan menambah produk tersebut ke keranjang dengan satu klik. Terdapat 90 x 90 x 130 cm Beg Besar dan model yang lebih besar (150-180 cm) yang terdapat di kedai kami. Ini adalah produk yang boleh diguna semula, kukuh, tahan lama dan sangat luas.

Kami menggalakkan anda untuk sentiasa menyemak tawaran kami. Anda akan mendapati semua yang anda perlukan di rumah dan di taman di kedai online kami. Kekal terkini dengan tawaran istimewa kami dan beli beg sampah dan Beg Besar dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Jangan terlepas peluang itu!