• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Törmelékzsákok, nagy zsákok

A törmelékzsákok, a konténerzsákok és a nagyzsákok nem csak az építkezésen hasznosak. Az áruházunkban elérhető áron elérhető legjobb táskák extra nagy, tartós és ellenálló tartályok mindenféle száraz áru tárolására és szállítására. Látni fogja, hogy ezek az árak valóban verhetetlenek!

A boltban elérhető konténerzsákok prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek kiválóan ellenállnak a szakadásnak, nyírásnak és törésnek. Boltunkban olyan modellek érhetők el, amelyek speciális reteszekkel vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a targoncákkal és más gépekkel ellátott teljes zsákok szállítását. A hüvelyek lehetővé teszik a zsákok gyors feltöltését és ürítését. A nagy zsákok felhasználhatók törmelék, szén, száraz műtrágyák, takarmány, gabonafélék, liszt és más anyagok biztonságos szállításához. Csak ki kell választania a megfelelő méretet, és egy kattintással kell a terméket hozzáadnia a kosárba. 90 x 90 x 130 cm-es nagy táskák és nagyobb modellek (150–180 cm) érhetők el áruházunkban. Ez egy újrahasznosítható, erős, tartós és rendkívül nagy kapacitású termék.

Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ajánlatunkat. Mindent megtalál, amire szüksége van otthon és a kertben az online áruházunkban. Legyen naprakész a különleges ajánlatainkkal, és vásároljon hulladéktáskákat és nagy zsákokat megfizethető házhoz szállítással. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!