• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Polypropylenposer og -sække

Vores polypropylenposer og -sække kommer godt med i enhver husholdning. Du kan købe dem for næsten intet i forskellige størrelser. De er beregnet til tørvarer, herunder mad, brændstof, byggematerialer, gødning og andre komponenter, der bruges i landbrug og havearbejde. Du vil have problemer med at tro dine øjne, når du ser priserne på høje kvalitet polypropylen sække og poser, som vi tilbyder i vores butik!

Der er hvide, tykke polypropylenposer tilgængelige i vores butik. De garanterer fremragende holdbarhed og rivebestandighed samt modstand mod mekaniske skader. Robust, tykt, men alligevel letvægtigt stof, som de er fremstillet af, er tilladt til fødevarekontakt. I en pose af den slags opbevarer og transporterer du sikkert sukker, mel, korn eller dyrefoder. På grund af den høje holdbarhed er vores polypropylenposer perfekt egnede til transport af kul, briketter, sand, grus og snavs. Den konkurrencedygtige pris kan let tilføjes fordelene ved dette produkt - dette køb giver helt sikkert udbytte! Køb hvid polypropylen 50 x 80 cm taske lavet af 50-g stof, der kan bære 25 kg af enhver given belastning eller XXL-versionerne der er egnet til at bære 50 kg last - hvid 65 x 110 cm polypropylenpose lavet af 86 g stof eller den hvide 80 x 125 cm taske lavet af endnu tykkere, 120 g stof. Vi inviterer dig med at foretage ordrer!

Spar tid og penge ved at bestille containere og poser fra de førende producenter online. Vi garanterer premium-kvalitet og holdbarhed af vores produkter - polypropylensække og -poser, der tilbydes i vores butik, viser sig at være en investering i årevis. Klik, bestil og se, at det giver mening!