• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Polypropylenposer og -sække

Vores polypropylenposer og sække er uundværlige i ethvert husholdning. Du kan købe dem til overkommelige priser i forskellige størrelser. De er designet til opbevaring af tørvarer, herunder mad, brændstof, byggematerialer, gødning og andre komponenter, der anvendes inden for landbrug og havearbejde. Du vil næsten ikke tro dine egne øjne, når du ser de konkurrencedygtige priser, vi tilbyder for høj kvalitet polypropylenposer og sække i vores online butik!

Vi tilbyder et udvalg af hvide, tykke polypropylenposer i vores butik. De garanterer en fremragende holdbarhed, rivestyrke og modstandsdygtighed over for mekanisk skade. Det kraftige, men alligevel lette stof, der bruges til fremstilling af disse poser, er godkendt til kontakt med fødevarer. Med disse poser kan du sikkert opbevare og transportere sukker, mel, korn eller dyrefoder. Takket være deres høje holdbarhed er vores polypropylenposer ideelle til transport af kul, briketter, sand, grus og affald. Den konkurrencedygtige pris er en ekstra fordel ved dette produkt - det er en investering, der vil betale sig. Du kan vælge mellem hvide polypropylenposer, såsom den 50 x 80 cm pose lavet af 50 g stof, der kan bære op til 25 kg af en given belastning, eller de XXL-versioner, der er velegnede til at bære 50 kg belastning, som den hvide 65 x 110 cm polypropylenpose lavet af 86 g stof eller den hvide 80 x 125 cm pose lavet af endnu tykkere 120 g stof. Vi inviterer dig til at placere dine ordrer!

Spar tid og penge ved at bestille containere og poser fra de førende producenter online. Vi garanterer premium kvalitet og holdbarhed af vores produkter - vores polypropylensække og poser, der er tilgængelige i vores butik, er en langsigtet investering. Klik, afgiv din bestilling, og se, hvor meningsfuldt det er!