• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Saci de moloz și saci mari

Pungi de moloz, saci de containere și saci mari vor veni la îndemână nu numai pe șantiere. Genti mari care sunt disponibile în magazinul nostru la cele mai bune prețuri posibile sunt containere mari, durabile și rezistente pentru depozitarea și transportul tot felul de mărfuri uscate. Veți vedea că prețurile sunt într-adevăr imbatabile!

Pungii pentru containere disponibile în magazinul nostru sunt fabricate din materiale de calitate superioară care ies în evidență cu o rezistență excelentă la rupere, forfecare și rupere. Există modele disponibile în magazinul nostru care sunt echipate cu zăvoare speciale care facilitează transportul pungilor pline cu stivuitoare și alte utilaje. Mânecile permit umplerea și golirea rapidă a pungilor. Big Bag-urile pot fi utilizate pentru transportul în condiții de siguranță de resturi, cărbune, îngrășăminte uscate, nutreț, cereale, făină și alte materiale. Trebuie doar să alegeți dimensiunea care vi se potrivește și să adăugați produsul în coș cu un singur clic. În magazinul nostru sunt disponibile genți mari de 90 x 90 x 130 cm și modele mai mari (150-180 cm). Acesta este un produs reutilizabil, robust, rezistent și extrem de capabil.

Vă recomandăm să verificați în mod regulat oferta noastră. În magazinul nostru online veți găsi tot ce aveți nevoie acasă și în grădină. Fiți la curent cu ofertele noastre speciale și cumpărați pungi de moloz și saci mari, cu o livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Nu ratați această șansă!