• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gyümölcs Műtrágyák

"Gyümölcs trágya" az a kategória, amely minden olyan terméket tartalmazza az árukínálatunkban, amelyet gyümölcsfákat, cserjéket és bogyókat termesztő gyümölcsös tulajdonosoknak és kertészeknek ajánlunk, kisebb méretben. Itt találhatók a szakmai ásványi trágyák, amelyeket eperhez, erdei eperhez, áfonyához, ribizlihez, málnához, szederhez, szőlőhöz és paradicsomhoz ajánlunk kiegészítőként.

Azoknak, akik értékelik az hatékony és hosszan tartó termékeket, nagy erővel ajánljuk, hogy böngésszék át kiterjedt hatású trágyáink kínálatát. A Target hosszan tartó és leginkább hatékony áfonya trágyája hat hónapos időtartamra biztosít tápanyagokat a bokrok számára az alkalmazás után, hatékonyan védi az áfonyát a különféle tápanyaghiányoktól.

Ha épp most kezded a kék bogyók és más, savas talajt igénylő növények termesztésével kapcsolatos kalandodat, akkor fontolóra veheted a Florovit trágya használatát kék bogyókhoz és más acidofil növényekhez. Ugyanez a márka kiváló paradicsom- és paprikatrágát is kínál, valamint olyan eper- és erdei epertrágyát, amely garantálja a nagy, finom gyümölcsök magas hozamát. Emellett a Target Mikroelemekkel dúsított szőlőtrágyát és az Agrecol szőlő-, ribizli-, málna- és szedertrágyáját is kínáljuk. Ha egy univerzális terméket keresel, válaszd a Target Gyümölcsfa- és Cserjetrágyát.

Ajánljuk a Target Paradicsom- és Uborkatrágyát, most extra nagy kiszerelésben nagyszerű áron, minden kertésznek, aki kis zöldságkertet szeretne létrehozni. Az öko-barát trágyák eperhez, szőlőhöz, egyéb gyümölcsbokrokhoz, gyógynövényekhez, paradicsomhoz, uborkához és áfonyához tartoznak kínálatunkba azok számára, akik az organikus trágyák és adalékok egyensúlyozott növényi kiegészítését támogatják.

Szeretnél többet megtudni? Szeretettel meghívunk, hogy közelebbről megismerd termékeinket és olvasd el a részletes leírásaikat. Találsz néhány tippet a tökéletes gyümölcs trágya kiválasztásához. Rendelj, várj a házhozszállításra, és kezdd meg a kerted trágyázását a piacon elérhető legjobb termékekkel. Gazdag termés garantált!