• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Gyümölcs műtrágyák

A gyümölcsműtrágyák az a részleg, amely a gyümölcsösöket és a cserjéket, valamint a bogyókat kisebb mértékben termesztő gyümölcsösök és kertészek tulajdonosainak és kertészeinknek szánt termékeinkből áll. Itt találhat professzionális ásványi műtrágyákat eper, erdei szamóca, áfonya, ribizli, málna, szeder, szőlő és paradicsom kiegészítésére.

Azoknak, akik értékelik a hatékony és tartós termékeket, mindenképpen böngészniük kell a kibővített teljesítményű műtrágyák kínálatát. A Target tartós és leghatékonyabb áfonyás műtrágyája az alkalmazást követő hat hónapos időszakban cserjéket biztosít, védve az áfonyát mindenféle táplálkozási hiányosságtól.

Ha épp az áfonya és más, savas talajt igénylő növények termesztésével készül elkezdenie, használja a Florovit áfonya és más acidofil növények műtrágyáját. Ugyanaz a márka kínálja a kiváló paradicsom- és borstrágyát, valamint az eper- és vad epertrágyát, amely garantálja a nagy, finom gyümölcs magas hozamát. Itt található még a Target szőlőtrágya mikrotápanyagokkal és az Agrecol szőlő-, ribizli-, málna- és szedertrágya. Ha univerzális terméket keres, keresse fel a Target gyümölcsfa és cserje műtrágyát.

Javasoljuk a Target Paradicsom és Uborka Műtrágyát, amely most extra nagy csomagban, nagyszerű áron kapható, minden kertésznek, aki kis veteményeskertet szeretne létrehozni. Az eper, a szőlő, az egyéb gyümölcscserjék, a gyógynövények, a paradicsom, az uborka és az áfonya környezetbarát műtrágyái azokhoz a kínálatunkhoz tartoznak, akik támogatják a kiegyensúlyozott növényi kiegészítést szerves trágyákkal és adalékokkal.

Szeretne többet tudni? Szeretettel meghívjuk Önt, hogy nézze meg közelebbről termékeinket, és olvassa el azok részletes leírását. Néhány tippet talál a tökéletes gyümölcsműtrágya kiválasztásához. Rendeljen, várjon a kézbesítőre, és kezdje megtermékenyíteni kertjét a piacon elérhető legjobb termékekkel. Gazdag termés garantált!