Baja buah

Baja buah adalah jabatan yang merangkumi semua produk dari kumpulan kami yang dikhaskan untuk pemilik kebun dan tukang kebun, yang menanam pokok buah-buahan dan pokok renek, serta buah beri, dalam skala yang lebih kecil. Di sini anda akan dapat mencari baja mineral profesional untuk menambah strawberi, strawberi liar, blueberry, currant, raspberi, beri hitam, anggur dan tomato.

Mereka, yang menghargai produk yang cekap dan tahan lama, semestinya mesti melihat pilihan baja berprestasi tinggi kami. Baja Blueberry Tahan Lama dan Paling Efisien dari Target membekalkan pokok renek dalam tempoh enam bulan selepas penggunaan, melindungi blueberry dari semua jenis kekurangan pemakanan.

Sekiranya anda baru hendak memulakan pengembaraan anda dengan menanam blueberry dan tanaman lain yang memerlukan tanah berasid, gunakan Florovit Fertilizer for Blueberries dan Other Acidophilic Plants. Jenama yang sama menawarkan Baja Tomato dan Lada yang sangat baik, serta Baja Strawberry dan Strawberry Liar yang menjamin hasil tinggi buah yang besar dan lazat. Di sini anda juga akan menjumpai Baja Grapevine dengan Mikronutrien dari Target dan Baja Grapevine, Currant, Raspberry dan Blackberry dari Agrecol. Sekiranya anda mencari produk serba guna, dapatkan Buah Pokok dan Baja Pokok dari Sasaran.

Kami mengesyorkan Target Tomato and Cucumber Fertilizer, kini tersedia dalam pek ekstra besar dengan harga yang sangat baik, kepada semua tukang kebun, yang ingin membuat kebun sayur kecil. Baja mesra alam untuk strawberi, anggur, semak buah-buahan lain, ramuan, tomato, timun dan blueberry termasuk dalam tawaran kami untuk mereka, yang menyokong suplemen tanaman seimbang dengan baja organik dan aditif.

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut? Kami mengalu-alukan anda untuk melihat lebih dekat produk kami dan membaca keterangan terperinci mereka. Anda akan mendapat beberapa petua mengenai memilih baja buah yang sempurna di sana. Buat pesanan, tunggu lelaki penghantaran dan mulailah menyuburkan kebun anda dengan produk terbaik yang terdapat di pasaran. Hasil tanaman yang kaya dijamin!

There are no products in this section