• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Voćna gnojiva

"Gnojiva za voće" je kategorija koja obuhvaća sve proizvode iz našeg asortimana namijenjene vlasnicima voćnjaka i vrtlarima koji uzgajaju voćne stabla, grmlje i bobice u manjem obimu. Ovdje ćete pronaći profesionalna mineralna gnojiva za nadopunu jagodama, divljim jagodama, borovnicama, ribizlima, malinama, kupinama, vinovoj lozi i rajčicama.

Za one koji cijene učinkovite i dugotrajne proizvode, toplo preporučujemo istraživanje našeg izbora gnojiva s produženim djelovanjem. Dugotrajno i najučinkovitije gnojivo za borovnice iz Targeta pruža grmlju hranjive tvari tijekom šest mjeseci nakon primjene i učinkovito štiti borovnice od različitih nedostataka hranjiva.

Ako tek počinjete svoju avanturu uzgoja borovnica i drugih biljaka koje zahtijevaju kiselo tlo, razmislite o upotrebi gnojiva Florovit za borovnice i druge kiselinske biljke. Isti brand nudi izvrsno gnojivo za rajčice i papriku, kao i gnojivo za jagode i divlje jagode koje jamči visok prinos velikih i ukusnih plodova. Također nudimo gnojivo za vinovu lozu s mikroelementima iz Targeta i gnojivo za vinovu lozu, ribizle, maline i kupine iz Agrecola. Ako tražite univerzalni proizvod, odaberite gnojivo za voćnjak i grmlje iz Targeta.

Preporučujemo Target gnojivo za rajčice i krastavce, sada dostupno u velikom pakiranju po odličnoj cijeni, svim vrtlarima koji žele stvoriti mali povrtnjak. Naša ekološka gnojiva za jagode, vinovu lozu, drugo voćno grmlje, začinsko bilje, rajčice, krastavce i borovnice dio su naše ponude za one koji podržavaju uravnoteženo nadopunjavanje biljaka organskim gnojivima i dodacima.

Želite saznati više? Toplo vas pozivamo da istražite naše proizvode i pročitate njihove detaljne opise. Tamo ćete pronaći savjete o odabiru savršenog gnojiva za voće. Napravite narudžbu, pričekajte dostavu i počnite gnojiti svoj vrt najboljim proizvodima dostupnim na tržištu. Jamčimo obilan urod!

9.45