• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Fruitmeststoffen

Fruitmeststoffen is de afdeling die alle producten uit ons assortiment omvat, toegewijd aan boomgaardbezitters en tuinders, die op kleinere schaal fruitbomen en -heesters en bessen telen. Hier vindt u professionele minerale meststoffen voor het aanvullen van aardbeien, wilde aardbeien, bosbessen, krenten, frambozen, bramen, druiven en tomaten.

Degenen die waarde hechten aan efficiënte en duurzame producten, moeten beslist eens rondkijken in onze selectie van meststoffen met een hoge prestatie. De langdurige en meest efficiënte bosbessenmeststof van Target levert struiken gedurende een periode van zes maanden na de toepassing, waardoor bosbessen worden beschermd tegen allerlei voedingstekorten.

Als je op het punt staat je avontuur te beginnen met het kweken van bosbessen en andere planten die zure grond nodig hebben, gebruik dan de Florovit Fertilizer for Blueberries and Other Acidophilic Plants. Hetzelfde merk biedt de uitstekende tomaten- en paprikameststof, evenals de aardbeien- en wilde aardbeienmeststof die een hoge opbrengst van groot, heerlijk fruit garandeert. Hier vind je ook de Grapevine Fertilizer with Micronutrients from Target en de Grapevine, Currant, Raspberry and Blackberry Fertilizer van Agrecol. Als u op zoek bent naar een allesproduct, ga dan voor de Fruit Tree and Shrub Fertilizer van Target.

We raden de Target-tomaten- en komkommermeststof aan, nu verkrijgbaar in een extra grote verpakking voor een geweldige prijs, aan alle tuinders die een kleine moestuin willen aanleggen. De milieuvriendelijke meststoffen voor aardbeien, druiven, andere fruitheesters, kruiden, tomaten, komkommers en bosbessen behoren tot ons aanbod voor diegenen die een evenwichtige plantensuppletie ondersteunen met organische meststoffen en additieven.

Meer weten? Wij nodigen u van harte uit om onze producten nader te bekijken en hun gedetailleerde beschrijvingen te lezen. Daar vind je enkele tips voor het kiezen van de perfecte fruitmeststof. Plaats een bestelling, wacht op de bezorger en begin uw tuin te bemesten met de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Rijke gewassen gegarandeerd!

Help Plant B - voor bladnecrose en tomatenvlek - Sumin® - 20 ml - -10%
3.86 4.29
Aardbeienmeststof - Sappig Fruit - Target® - 150 g - -10%
4.75 5.28
Kristallijne noodmeststof - Ziemovit® - 200 g - -10%
5.11 5.68
Minerale meststof voor alle doeleinden - Fruktovit® - 1 liter - -10%
6.26 6.95
Bosbessenmeststof - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.19 9.10
Meststof voor bosbessen en acidofiele planten - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Grapevine-meststof - groot en lekker fruit - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Tomaten- en paprikamest - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55