Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Воћна ђубрива

Воћно ђубриво је одељење које обухвата све производе из нашег асортимана намењене власницима воћњака и вртларима, који у мањим размерама гаје воћке и грмље, као и бобичасто воће. Овде ћете моћи да пронађете професионална минерална ђубрива за додавање јагода, шумских јагода, боровница, рибизле, малина, купина, грожђа и парадајза.

Они који цене ефикасне и дуготрајне производе, свакако би требало да прегледају наш избор ђубрива продужених перформанси. Дуготрајно и најефикасније ђубриво боровнице из компаније Таргет испоручује грмље током шест месеци након примене, штитећи боровнице од свих врста нутритивних недостатака.

Ако тек започињете авантуру узгајањем боровница и других биљака којима је потребно кисело земљиште, користите ђубриво Флоровит за боровнице и друге ацидофилне биљке. Иста марка нуди изврсно ђубриво парадајза и бибера, као и ђубриво јагода и дивље јагоде које гарантује висок принос великог, укусног воћа. Овде ћете наћи и ђубриво винове лозе са микрохрањивима из Таргет-а и ђубриво винове лозе, рибизле, малине и купине из Агрецола. Ако тражите вишенаменски производ, одаберите ђубриво за воћке и грмље компаније Таргет.

Цветно ђубриво парадајз и краставац, које је сада доступно у изузетно великом паковању по одличној цени, препоручујемо свим вртларима који желе да створе мали повртњак. Еколошка ђубрива за јагоде, грожђе, друго воћно грмље, зачинско биље, парадајз, краставце и боровнице спадају у нашу понуду за оне који подржавају уравнотежено додавање биљака органским ђубривима и адитивима.

Желите ли знати више? Позивамо вас да пажљиво погледате наше производе и прочитате њихове детаљне описе. Тамо ћете наћи неколико савета о одабиру савршеног воћног ђубрива. Направите поруџбину, сачекајте достављача и почните да гнојите своју башту најбољим производима доступним на тржишту. Гарантовани богати усеви!

Nema proizvoda u ovom odeljku