• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Воћна ђубрива

Воћно ђубриво је одељење које обухвата све производе из нашег асортимана намењене власницима воћњака и вртларима, који у мањим размерама гаје воћке и грмље, као и бобичасто воће. Овде ћете моћи да пронађете професионална минерална ђубрива за додавање јагода, шумских јагода, боровница, рибизле, малина, купина, грожђа и парадајза.

Они који цене ефикасне и дуготрајне производе, свакако би требало да прегледају наш избор ђубрива продужених перформанси. Дуготрајно и најефикасније ђубриво боровнице из компаније Таргет испоручује грмље током шест месеци након примене, штитећи боровнице од свих врста нутритивних недостатака.

Ако тек започињете авантуру узгајањем боровница и других биљака којима је потребно кисело земљиште, користите ђубриво Флоровит за боровнице и друге ацидофилне биљке. Иста марка нуди изврсно ђубриво парадајза и бибера, као и ђубриво јагода и дивље јагоде које гарантује висок принос великог, укусног воћа. Овде ћете наћи и ђубриво винове лозе са микрохрањивима из Таргет-а и ђубриво винове лозе, рибизле, малине и купине из Агрецола. Ако тражите вишенаменски производ, одаберите ђубриво за воћке и грмље компаније Таргет.

Цветно ђубриво парадајз и краставац, које је сада доступно у изузетно великом паковању по одличној цени, препоручујемо свим вртларима који желе да створе мали повртњак. Еколошка ђубрива за јагоде, грожђе, друго воћно грмље, зачинско биље, парадајз, краставце и боровнице спадају у нашу понуду за оне који подржавају уравнотежено додавање биљака органским ђубривима и адитивима.

Желите ли знати више? Позивамо вас да пажљиво погледате наше производе и прочитате њихове детаљне описе. Тамо ћете наћи неколико савета о одабиру савршеног воћног ђубрива. Направите поруџбину, сачекајте достављача и почните да гнојите своју башту најбољим производима доступним на тржишту. Гарантовани богати усеви!

Nema proizvoda u ovom odeljku