• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Fruktgödselmedel

"Fruktgödsel" är kategorin som omfattar alla produkter i vårt sortiment som är dedikerade till fruktträdgårdsägare och trädgårdsmästare som odlar fruktträd, buskar och bär i mindre skala. Här hittar du professionella mineralgödselmedel för att komplettera jordgubbar, skogsjordgubbar, blåbär, vinbär, hallon, björnbär, druvor och tomater.

För de som värdesätter effektiva och långvariga produkter rekommenderar vi starkt att utforska vårt urval av långtidsverkande gödselmedel. Det långvariga och mest effektiva blåbärsfertilizern från Target tillför näring till buskar under en period på sex månader efter applicering och skyddar blåbär effektivt mot olika näringsbrister.

Om du precis har börjat din äventyrsresa med att odla blåbär och andra växter som kräver sur jord, bör du överväga att använda Florovit-gödsel för blåbär och andra acidofila växter. Samma varumärke erbjuder även utmärkt gödsel för tomater och paprikor, liksom gödsel för jordgubbar och skogsjordgubbar, vilket garanterar hög avkastning av stora, läckra frukter. Dessutom erbjuder vi druvfertilizer med mikronäringsämnen från Target och druvor, vinbär, hallon och björnbärsgödsel från Agrecol. Om du letar efter en mångsidig produkt är fruktträds- och buskgödseln från Target ett utmärkt val.

Vi rekommenderar Target Tomat- och Gurkfertilizer, nu tillgänglig i en extra stor förpackning till ett bra pris, till alla trädgårdsmästare som vill skapa en liten grönsaksodling. Våra miljövänliga gödselmedel för jordgubbar, druvor, andra fruktbuskar, örter, tomater, gurkor och blåbär är en del av vårt erbjudande för dem som föredrar balanserad växttillskott med organiska gödselmedel och tillsatser.

Vill du veta mer? Vi bjuder in dig att utforska våra produkter och läsa deras detaljerade beskrivningar. Du hittar tips om hur du väljer den perfekta fruktgödseln där. Gör en beställning, vänta på leveransen och börja gödsla din trädgård med de bästa produkterna som finns på marknaden. Vi garanterar rika skördar!

111.18 kr