• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Плодови торове

Плодови торове е категорията, която включва всички продукти от нашата гама, предназначени за собственици на орехови гори и градинари, които отглеждат плодови дървета, храсти и боровинки в по-малък мащаб. Тук ще намерите професионални минерални торове за допълване на ягоди, диви ягоди, боровинки, червени къпини, малини, къпини, грозде и домати.

За онези, които ценят ефективни и дълготрайни продукти, настоятелно препоръчваме да изследвате нашия избор от торове с продължително действие. Дълготрайният и най-ефективен тор за боровинки от Target осигурява на храстите хранителни вещества в продължение на шест месеца след нанасянето и ефективно предпазва боровинките от различни недостатъци на хранителни вещества.

Ако току-що започвате приключение в отглеждането на боровинки и други растения, изискващи кисела почва, разгледайте възможността за използване на тора Florovit за боровинки и други киселолюбиви растения. Същата марка предлага и отличен тор за домати и чушки, както и тор за ягоди и диви ягоди, който гарантира висок добив на големи и вкусни плодове. Предлагаме също и тор за лозя с микроелементи от Target и тор за лозя, червени къпини, малини и къпини от Agrecol. Ако търсите универсален продукт, изберете тор за плодови дървета и храсти от Target.

Препоръчваме Target тор за домати и краставици, в момента наличен в голям пакет на страхотна цена, на всички градинари, които искат да създадат малка зеленчукова градина. Нашите екологични торове за ягоди, грозде, други плодови храсти, билки, домати, краставици и боровинки са част от нашата оферта за тези, които подкрепят балансираното допълване на растенията с органични торове и добавки.

Искаш ли да научиш повече? С удоволствие те каним да разгледаш нашите продукти и да прочетеш подробните им описания. Ще откриеш съвети за избора на перфектния тор за плодове там. Постави поръчка, изчакай доставката и започни да ториш градината си с най-добрите продукти, налични на пазара. Гарантираме богати реколти!

10.56 лв
11.35 лв
18.90 лв
19.10 лв