• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hedelmälannoitteet

Hedelmälannoitteet on osasto, joka sisältää kaikki valikoimamme tuotteet, jotka on omistettu hedelmätarhojen omistajille ja puutarhureille, jotka kasvattavat hedelmäpuita ja pensaita sekä marjoja pienemmässä mittakaavassa. Täältä löydät ammattimaisia mineraalilannoitteita mansikoiden, metsämansikoiden, mustikoiden, herukoiden, vadelmien, karhunvatukkaiden, viinirypäleiden ja tomaattien täydentämiseksi.

Niiden, jotka arvostavat tehokkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, tulisi ehdottomasti selata valikoimaamme laajennettuja lannoitteita. Targetin pitkäikäinen ja tehokkain mustikkalannoite toimittaa pensaita kuuden kuukauden ajan levityksen jälkeen ja suojaa mustikoita kaikenlaisilta ravitsemuksellisilta puutteilta.

Jos olet vasta aloittamassa seikkailusi mustikoiden ja muiden happamaa maata vaativien kasvien viljelyllä, käytä Florovit-lannoitetta mustikoille ja muille happamille kasveille. Sama tuotemerkki tarjoaa erinomaisen tomaatti- ja pippurilannoitteen sekä mansikka- ja villimansikka-lannoitteen, joka takaa suurten, herkullisten hedelmien korkean sadon. Täältä löydät myös Targetin mikroravinteiden sisältämän Grapevine-lannoitteen ja Agrecolin Grapevine-, herukka-, vadelma- ja karhunvatukka-lannoitteen. Jos etsit yleiskäyttöistä tuotetta, valitse Targetin hedelmäpuu- ja pensaslannoite.

Suosittelemme Target-tomaatti- ja kurkkulannoitetta, joka on nyt saatavana erittäin suuressa pakkauksessa edulliseen hintaan, kaikille puutarhureille, jotka haluavat luoda pienen kasvipuutarhan. Ympäristöystävälliset lannoitteet mansikoille, viinirypäleille, muille hedelmäpensoille, yrtteille, tomaateille, kurkkuille ja mustikoille kuuluvat tarjouksemme niille, jotka tukevat tasapainoista kasvien täydennystä orgaanisilla lannoitteilla ja lisäaineilla.

Haluatko tietää enemmän? Kutsumme sinut tutustumaan tuotteisiimme tarkemmin ja lukemaan niiden yksityiskohtaiset kuvaukset. Löydät vinkkejä siitä, miten valita täydellinen hedelmälannoite. Tee tilaus, odota toimittajaa ja aloita puutarhasi lannoittaminen markkinoiden parhailla tuotteilla. Rikas sato taattu!

Aputaimi B - lehtien nekroosin ja tomaattipaikan hoitoon - Sumin® - 20 ml - -10%
3.86 4.29
Kampanja päättyy
Mansikkalannoite - Mehukas hedelmä - Target® - 150 g - -10%
4.75 5.28
Kampanja päättyy
Kiteinen hätälannoite - Ziemovit® - 200 g - -10%
5.11 5.68
Kampanja päättyy
Tomaattilannoite mikroravinteilla - Herkulliset hedelmät - Target® - 150 g - -10%
5.13 5.70
Kampanja päättyy
Yleiskäyttöinen mineraalilannoite - Fruktovit® - 1 litra - -10%
6.26 6.95
Kampanja päättyy
Rakeinen vadelma, herukka, karviainen ja rypälelannoite - Ziemovit® - 1 kg - -10%
7.24 8.05
Kampanja päättyy
Mustikkalannoite - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.19 9.10
Kampanja päättyy
Mustikka- ja happofilikasvien lannoite - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Viinirypäleen lannoite - suuri ja herkullinen hedelmä - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Tomaatti- ja paprikalannoite - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy