• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hedelmälannoitteet

"Hedelmälannoitus" on luokka, joka kattaa kaikki valikoimamme tuotteet hedelmäpuutarhan omistajille ja puutarhureille, jotka viljelevät hedelmäpuita, pensaita ja marjoja pienemmässä mittakaavassa. Täältä löydät ammattimaiset mineraalilannoitteet mansikoille, metsämansikoille, mustikoille, karviaisille, vadelmille, karhunvatukoille, rypäleille ja tomaateille.

Niille, jotka arvostavat tehokkaita ja pitkäkestoisia tuotteita, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan valikoimaamme laajavaikutteisia lannoitteita. Targetin pitkäkestävä ja tehokkain mustikkalannoite tarjoaa ravinteita pensaille kuuden kuukauden ajan levityksen jälkeen ja suojaa mustikoita tehokkaasti erilaisilta ravinteiden puutteilta.

Jos aloitat juuri seikkailusi mustikoiden ja muiden happaman maan vaativien kasvien viljelyssä, harkitse Florovit-lannoitteen käyttöä mustikoille ja muille acidofiilisille kasveille. Sama merkki tarjoaa myös erinomaisen tomaatti- ja paprikalannoitteen sekä mansikka- ja metsämansikkalannoitteen, jotka takaavat suuren sadon suuria ja herkullisia hedelmiä. Lisäksi tarjoamme Targetin mikroravinteilla rikastettua viiniköynnöslannoitetta sekä Agrecolin rypäleiden, karviaisten, vadelmien ja karhunvatukoiden lannoitetta. Jos etsit monikäyttöistä tuotetta, valitse Targetin hedelmäpuu- ja pensaslannoite.

Suosittelemme Targetin tomaatti- ja kurkkulannoitetta, joka on nyt saatavilla suuressa pakkauskoossa erittäin edulliseen hintaan, kaikille puutarhureille, jotka haluavat perustaa pienen vihannespuutarhan. Ekologiset lannoitteemme mansikoille, rypäleille, muille hedelmäpensaille, yrteille, tomaateille, kurkuille ja mustikoille ovat osa tarjontaamme niille, jotka suosivat tasapainoista kasvien täydentämistä orgaanisilla lannoitteilla ja lisäaineilla.

Haluatko tietää enemmän? Kutsummekin sinut tutustumaan tuotteisiimme ja lukemaan niiden yksityiskohtaiset kuvaukset. Löydät sieltä vinkkejä täydellisen hedelmälannoitteen valitsemiseen. Tee tilaus, odota toimitusta ja aloita puutarhasi lannoittaminen markkinoiden parhailla saatavilla olevilla tuotteilla. Lupaamme runsaan sadon!