Fruktgjødsel

"Fruktgjødsel" er kategorien som omfatter alle produktene i vårt sortiment dedikert til frukthageeiere og gartnere som dyrker frukttrær, busker og bær i mindre skala. Her finner du profesjonelle mineralgjødsel for å supplere jordbær, skogsbær, blåbær, solbær, bringebær, bjørnebær, druer og tomater.

For de som verdsetter effektive og langvarige produkter, anbefaler vi sterkt å utforske vårt utvalg av gjødsel med langvarig virkning. Den langvarige og mest effektive blåbærgjødningen fra Target gir næring til busker i en periode på seks måneder etter påføring og beskytter blåbær effektivt mot ulike næringsmangler.

Hvis du akkurat har startet eventyret med å dyrke blåbær og andre planter som krever sur jord, kan du vurdere å bruke Florovit-gjødsel for blåbær og andre acidofile planter. Samme merke tilbyr også utmerket gjødsel for tomater og paprika, samt gjødsel for jordbær og skogsjordbær som garanterer høy avling av store, deilige frukter. I tillegg tilbyr vi druegjødsel med mikronæringsstoffer fra Target og drue-, solbær-, bringebær- og bjørnebærgjødsel fra Agrecol. Hvis du leter etter et allsidig produkt, er Target Fruit Tree and Shrub Fertilizer et utmerket valg.

Vi anbefaler Target Tomato and Cucumber Fertilizer, som nå er tilgjengelig i ekstra stor størrelse til en god pris, for alle gartnere som ønsker å opprette en liten grønnsakshage. Våre miljøvennlige gjødsel for jordbær, druer, andre fruktbusker, urter, tomater, agurker og blåbær er en del av vårt tilbud for de som foretrekker balansert plantetilskudd med organiske gjødsel og tilsetningsstoffer.

Vil du lære mer? Vi inviterer deg hjertelig til å utforske våre produkter og lese deres detaljerte beskrivelser. Du vil finne tips om å velge den perfekte fruktgjødningen der. Gjør en bestilling, vent på levering og begynn å gjødsle hagen din med de beste produktene som er tilgjengelige på markedet. Vi garanterer rik avling!

108.00 kr