Fruktgjødsel

Fruktgjødsel er avdelingen som omfatter alle produktene fra vårt sortiment dedikert til frukthageeiere og gartnere, som dyrker frukttrær og busker, samt bær, i mindre skala. Her vil du kunne finne profesjonell mineralgjødsel for tilskudd av jordbær, ville jordbær, blåbær, rips, bringebær, bjørnebær, druer og tomater.

De som verdsetter effektive og langvarige produkter, bør absolutt bla gjennom vårt utvalg av gjødsel med utvidet ytelse. Den langvarige og mest effektive blåbærgjødsel fra Target forsyner busker over en periode på seks måneder etter påføringen, og beskytter blåbær mot alle slags ernæringsmessige mangler.

Hvis du akkurat er i ferd med å starte eventyret ditt med å dyrke blåbær og andre planter som krever sur jord, bruk Florovit gjødsel for blåbær og andre acidofile planter. Det samme merket tilbyr utmerket tomat- og peppergjødsel, samt jordbær- og villjordgødsel som garanterer høyt utbytte av stor, deilig frukt. Her finner du også Grapevine Gødning med mikronæringsstoffer fra Target og Grapevine, Currant, Raspberry og Blackberry Gødning fra Agrecol. Hvis du leter etter et allsidig produkt, kan du gå til frukttre og buskgjødsel fra Target.

Vi anbefaler Target Tomato and Cucumber Fertilizer, nå tilgjengelig i en ekstra stor pakke til en gunstig pris, til alle gartnere som ønsker å lage en liten grønnsakshage. De miljøvennlige gjødselene til jordbær, druer, andre fruktbusker, urter, tomater, agurker og blåbær tilhører vårt tilbud for de som støtter balansert plantetilskudd med organisk gjødsel og tilsetningsstoffer.

Vil du vite mer? Vi ber deg ta en nærmere titt på produktene våre og lese de detaljerte beskrivelsene. Du finner noen tips om hvordan du velger den perfekte fruktgjødsel der. Bestill, vent på leveringsmannen og begynn å gjødsle hagen din med de beste produktene som er tilgjengelige på markedet. Rike avlinger garantert!

Det er ingen produkter i denne seksjonen