• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte penrtu Plante cu Fructe

"Îngrășăminte pentru fructe" este categoria care cuprinde toate produsele din oferta noastră dedicate proprietarilor de livezi și grădinarilor care cultivă arbori fructiferi, arbuști și fructe de pădure într-o scară mai mică. Aici veți găsi îngrășăminte minerale profesionale pentru a suplimenta culturile de căpșuni, zmeură, afine, coacăze, mure, struguri și roșii.

Pentru cei care apreciază produsele eficiente și de lungă durată, vă recomandăm cu căldură să explorați selecția noastră de îngrășăminte cu performanțe extinse. Îngrășământul cu cea mai lungă durată de acțiune și cel mai eficient pentru afine de la Target furnizează substanțe nutritive arbuștilor pe o perioadă de șase luni după aplicare, protejând afinele împotriva diferitelor deficiențe nutritive.

Dacă tocmai începeți aventura de a cultiva afine și alte plante care necesită sol acid, puteți lua în considerare utilizarea îngrășământului Florovit pentru afine și alte plante acidofile. Aceeași marcă oferă și îngrășământ excelent pentru roșii și ardei, precum și îngrășământ pentru căpșuni și mure, care garantează un randament ridicat de fructe mari și delicioase. În plus, oferim îngrășăminte pentru vița de vie cu microelemente de la Target și îngrășăminte pentru vița de vie, coacăze, mure și zmeură de la Agrecol. Dacă căutați un produs versatil, îngrășământul pentru pomi fructiferi și arbuști de la Target este o alegere excelentă.

Recomandăm îngrășământul pentru roșii și castraveți de la Target, acum disponibil într-un ambalaj extra mare la un preț excelent, pentru toți grădinarii care doresc să creeze o mică grădină de legume. Îngrășămintele noastre prietenoase cu mediul pentru căpșuni, struguri, alți arbuști fructiferi, plante aromatice, roșii, castraveți și afine fac parte din oferta noastră pentru cei care susțin suplimentarea echilibrată a plantelor cu îngrășăminte organice și aditivi.

Doriți să aflați mai multe? Vă invităm cu drag să explorați produsele noastre și să citiți descrierile lor detaliate. Veți găsi sfaturi despre cum să alegeți îngrășămintele perfecte pentru fructe acolo. Plasați o comandă, așteptați livrarea și începeți să vă îngrășați grădina cu cele mai bune produse disponibile pe piață. Vă garantăm o recoltă bogată!