Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ницотиана, Табаццо семење

Нудимо семе од две врсте дувана - украсног духана или крилатог дувана и шумског дрвећа. Сјеменски материјал доступан у нашој онлине трговини је високог квалитета и показује одличан капацитет клијања, јер долази само од реномираних произвођача. Она гарантује успешну култивацију, наравно под условом да се одрже одговарајући услови за узгој.

Сматрамо да би украсни духански крилати дуван сорте „Роулетте“ који развија биљке ниског раста са цвјетањем различито обојених боја могао бити од интереса за вас. Увече избацује пријатан мирис који привлачи многе инсекте. Ова сорта одлично изгледа на цветним гредицама и лонцима на терасама и балконима. Декоративни дуван од јасмина производи беле, ружичасто-наранџасте, ружичасте, љубичасте и гримизне цветове који ће украсити ваш врт цијело љето до ране јесени. Можда вам се свиђа и шумски дуван који мирише на сличан начин као и његов крилати рођак, али расте мало виши, до 1,5 м висок. Развија велике цвјетове који се састоје од бијелих цвјетова у облику лијевка на врховима стабљика. Цвеће остаје код нас цело лето и почетком јесени. Ова сорта би била савршена за узгој на границама иу рустикалним вртовима. Због своје значајне висине препоручује се да га посадите у позадини граница.

И орнаменталне врсте јасмина и шумске врсте дувана најбоље расту на осунчаним местима са пропустљивим, плодним земљиштем. Ове биљке не би требало да стварају проблеме чак ни неискусним баштованима. Изаберите семе и уђите у башту!