Prydtobakk frø

Vi tilbyr frø av to eksepsjonelle tobakkarter i vår Prydtobakk frø-kategori – dekorativ jasmin-tobakk og skogblomstrende tobakk. Frømaterialet som er tilgjengelig i vår nettbutikk kommer fra anerkjente produsenter, noe som sikrer høy kvalitet og utmerket spireevne. Med de riktige vekstforholdene garanterer disse frøene en vellykket dyrking.

Du kan finne vår "Roulette"-variant av dekorativ dvergvinget tobakk spesielt interessant. Denne lavvoksende planten har blomster i ulike farger og avgir en deilig duft om kvelden, noe som tiltrekker forskjellige insekter. Denne varianten er perfekt for blomsterbed, samt for potter på terrasser og balkonger. Prydtobakk frø inkluderer også den dekorative jasmin-tobakken, som produserer hvite, rosa-oransje, rosa, lilla og skarlagenrøde blomster. Disse blomstene vil pryde hagen din gjennom hele sommeren og inn i tidlig høst.

Hvis du foretrekker noe litt høyere, bør du vurdere skogblomstrende tobakk. Den avgir en duft som ligner dens vingede motpart, men vokser opp til 1,5 meter i høyde. Planten har store, hvite, traktformede blomster på toppen av stilkene, som gir visuell interesse gjennom hele sommeren og inn i tidlig høst. Denne varianten er ideell for kantplanting og rustikke hager, og på grunn av dens betydelige høyde anbefales det å plante den i bakgrunnen av kanter.

Både dekorativ jasmin-tobakk og skogblomstrende tobakk trives best på solrike steder med fruktbar, godt drenert jord. Selv om du er en nybegynner innen hagearbeid, bør disse Prydtobakk frøene ikke by på noen utfordringer. Så gå videre, velg frøene dine og forvandle hagen din i dag!