• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Tupakka siemenet

Tarjoamme kahta erityislaatuista tupakkalajia Tupakka siemenet -kategoriassamme – koristeellista jasmiinitupakkaa ja metsäkukkivaa tupakkaa. Verkkokauppamme siemenvaihtoehdot tulevat tunnetuilta tuottajilta, mikä takaa korkean laadun ja erinomaisen itävyyden. Kunhan sopivat kasvuolosuhteet säilyvät, nämä siemenet takaavat onnistuneen viljelyn.

Saatat olla kiinnostunut erityisesti "Roulette" -lajikkeestamme, joka on koristeellinen kääpiösiipinen tupakka. Tämä matalakasvuinen kasvi tuottaa erivärisiä kukkia ja erittää iltaisin miellyttävää tuoksua, joka houkuttelee erilaisia hyönteisiä. Tämä lajike on ihanteellinen kukkapenkkeihin sekä terassien ja parvekkeiden ruukkuihin. Tupakka siemenet -kategoriassamme on myös koristeellista jasmiinitupakkaa, joka tuottaa valkoisia, vaaleanpunaisen oransseja, vaaleanpunaisia, purppuranvärisiä ja punaisia kukkia. Nämä kukat koristavat puutarhaasi koko kesän aina varhaiseen syksyyn asti.

Jos haluat jotain hieman korkeampaa, harkitse metsäkukkivaa tupakkaa. Se tuoksuu samankaltaisesti kuin sen siipinen vastine, mutta kasvaa jopa 1,5 metrin korkeuteen. Kasvi tuottaa suuria, valkoisia, suppilomaisia kukkia varsiensa huipuille, ja ne pysyvät näyttävinä koko kesän ja aina varhaiseen syksyyn asti. Tämä lajike sopii erinomaisesti reunusistutuksiin ja maalaispuutarhoihin, ja sen korkeuden vuoksi se sopii hyvin muiden kasvien taustalle.

Molemmat, sekä koristeellinen jasmiinitupakka että metsäkukkiva tupakka, viihtyvät parhaiten aurinkoisilla paikoilla, joissa on hedelmällinen ja hyvin vettä läpäisevä maaperä. Nämä Tupakka siemenet eivät pitäisi olla ongelma edes aloitteleville puutarhureille. Joten menepä eteenpäin, valitse siemenesi ja muuta puutarhasi tänään!