• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Nicotiana, Siertabak zaden

Wij bieden zaden aan van twee uitzonderlijke tabakssoorten in onze categorie Nicotiana, Siertabak zaden - sierlijke jasmijntabak en bosbloeiende tabak. Het zaadmateriaal dat beschikbaar is in onze online winkel is afkomstig van gerenommeerde producenten, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en uitstekende kiemingspercentages. Mits de juiste groeiomstandigheden in acht worden genomen, garanderen deze zaden een succesvolle teelt.

Je zou onze "Roulette" variant van sierlijke dwerggevleugelde tabak bijzonder interessant kunnen vinden. Deze laaggroeiende plant heeft bloemen in diverse kleuren en verspreidt 's avonds een heerlijke geur die verschillende insecten aantrekt. Deze variëteit is perfect voor bloembedden en voor potten op terrassen en balkons. Nicotiana, Siertabak zaden bevatten ook de sierlijke jasmijntabak, die witte, roze-oranje, roze, paarse en scharlaken bloemen produceert. Deze bloemen zullen je tuin sieren gedurende de hele zomer en tot in het vroege najaar.

Als je iets groters prefereert, overweeg dan de bosbloeiende tabak. Deze verspreidt een geur die vergelijkbaar is met zijn gevleugelde tegenhanger, maar groeit tot een hoogte van wel 1,5 meter. De plant heeft grote, witte, trechtervormige bloemen aan de toppen van zijn stelen, die visuele interesse bieden gedurende de hele zomer en tot in het vroege najaar. Ideaal voor randbeplanting en rustieke tuinen, en door zijn aanzienlijke hoogte is het aan te raden om hem op de achtergrond van randen te planten.

Zowel de sierlijke jasmijntabak als de bosbloeiende tabak gedijen het best op zonnige locaties met vruchtbare, goed doorlatende grond. Zelfs als je een beginnende tuinier bent, zouden deze Nicotiana, Siertabak zaden geen probleem moeten vormen. Dus ga je gang, kies je zaden en transformeer je tuin vandaag nog!